Новини

УниКредит Булбанк осигурява преференциални кредити за МСП чрез нова гаранционна схема

УниКредит Булбанк осигурява преференциални условия за кредитиране на своите клиенти малки и средни предприятия.

УниКредит Булбанк е партньор на проект за изграждане на соларен парк в България

УниКредит Булбанк осигури допълнително финансиране на една от най-големите корейски енергийни компании  KOEN и специализирана в изграждане на соларни паркове SDN.

Пет хиляди клиенти ще бъдат обслужвани изцяло дистанционно

Около пет хиляди клиенти на УниКредит Булбанк ще бъдат обслужвани изцяло дистанционно – чрез т.нар. алтернативни канали на банката: кол център, Булбанк Онлайн, Булбанк Мобайл и др.

Филип Генов: PSD2 осигурява по-добра пазарна среда за потребителите и компаниите

„PSD2 е една сигурна, ефикасна и иновативна платежна директива, посветена на клиентите. Тя позволява сътрудничество между регулаторите, банките, финтех компаниите и телекомите при разработването на нови продукти. Aко искаме по-добра пазарна среда, трябва да работим заедно“.

Повече от 50% ръст на клиентите на дигиталните банкови услуги в УниКредит Булбанк само за година

Дигитализацията на финансовия сектор е възможност да предлагаме повече и по-добри услуги на клиентите ни. Новите технологии променят вида на предлаганите услуги, но не и същността на банковата дейност“.

Мениджър от УниКредит Булбанк е сред победителите в първия Хакатон на групата за ЦИЕ

С участието и призовото си класиране Тодор Кондев и Жанета Тодорова за пореден път доказаха водещата позиция на УниКредит Булбанк в развитието на иновациите

Цветанка Минчева: Иновациите имат водеща роля за развитието на една компания на пазара

„Иновациите имат водеща роля за развитието на една компания на пазара.“, това посочи в лекцията си Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

УниКредит потвърждава подкрепата си за стартъп бизнеса в България, банката ще инвестира в практически ориентирани проекти

УниКредит потвърждава подкрепата си за стартъп бизнеса в България, банката ще инвестира в икономически издържани, бизнес ориентирани проекти. Това съобщи днес по време на технологичната конференцията DigitalK Филип Генов, старши мениджър „Специални проекти“ в УниКредит Булбанк.

Иновация във факторинг услугите в България: Новият портал eFactoring.bg прави факторинг услугите до три пъти по-бързи и намалява разходите на фирмите

Разработката е мащабна иновация за България и за УниКредит груп. На този етап тя няма аналог по отношение на пълнота на услугите и удобството при тяхното използване.

УниКредит ще финансира с 200 млн. евро иновативни бизнес идеи за финансови услуги

Една от най-големите финансови групи в Европа УниКредит и международната инвестиционна и консултантска компания Anthemis Group („Антемис груп“) обявиха създаването на UniCredit evo – съвместен инвестиционен проект с капитал от 200 млн. евро, предоставени от банката.