Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит Булбанк е обявена за най-добра банка за частно банкиране за 2024 от Euromoney

Отличието е присъдено в категорията „Висока нетна стойност на авоари“

УниКредит Булбанк е отличена за най-добра банка от Global Finance

УниКредит Булбанк е удостоена с престижното отличие "Най-добра банка в страната (Best Bank 2024)" в класацията на водещото международно издание Global Finance. 

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 27 март 2024 г. в хотел Метрополитан се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

УниКредит Булбанк затвърждава позицията си на пазарен лидер в проучването на Euromoney

Групата УниКредит печели лидерската позиция в областта на търговското финансиране в над 10 държави

Паскуале Джамбои получи почетно звание на президента на Италия Серджо Матарела

Паскуале Джамбои е обявен за Кавалер на Ордена на Звездата на Италия (Cavaliere dell'Ordine della Stella d'Italia) по време на официална церемония в посолството на Италия в България. 

Цветанка Минчева е носител на награда „Буров” за банково управление

Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк спечели наградата за банково и индустриално управление на годишните награди на Фондация „Атанас Буров“. Призът е признание за особени заслуги в областта на банкирането.

УниКредит Булбанк e Топ работодател за 2024

УниКредит Булбанк е официално призната за най-добър работодател в България за 2024 година. Банката печели отличието благодарение на силната си ангажираност към благополучието на служителите, чрез високи постижения в политиките за управление на човешките ресурси и практиките за работа с хора.

УниКредит Булбанк спечели наградата „Банка на годината в България“ 2023 г. от изданието The Banker

УниКредит Булбанк беше обявена за „Банка на годината“ за 2023 г. по време на годишната церемония на международното издание The Banker в Лондон. 

Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева е Мениджър на годината 2023

Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк, беше обявена за "Мениджър на годината 2023" на 16-ото издание на конкурса за висши мениджърски постижения. Награждаването се състоя вчера на официална церемония в Софийската опера и балет.

УниКредит Булбанк получи две престижни признания от Euromoney Awards for Excellence 2023

УниКредит Булбанк спечели две допълнителни награди от Euromoney Awards for Excellence 2023, годишните награди на списание Euromoney, отличаващи водещи банки и финансови институции от цял свят.