Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит е пазарен лидер в ЦИЕ в проучването на Euromoney Trade Finance Survey 2023

Резултатите от тазгодишното проучване Euromoney Trade Finance Survey за пореден път утвърдиха УниКредит като лидер при търговското финансиране в Европа, печелейки 22 награди в различни категории и региони.

УниКредит Булбанк с отличие за Топ работодател за 2023

УниКредит Булбанк получи отличие за Топ работодател за 2023 от базирания в Амстердам Top Employer Institute. 

УКБ пазарен лидер в сферата на корпоративното банкиране и корпоративната социална отговорност

УниКредит Булбанк е лидер в услугите за корпоративно банкиране и корпоративна социална отговорност, показват резултатите от последната класация на Euromoney за 2022 г. Проучването на независимата финансова организация има за цел да отличи водещите доставчици на финансови услуги в над 100 пазара.

УниКредит Булбанк спечели награда за най-добра банка за частно банкиране в България

УниКредит Булбанк е призната за най-добрата банка в сферата на частното банкиране от международната медия PWM/The Banker и за 2022. Тази година група от водещи експерти в индустрията избраха победителите из между кандидатурите на 120 банки от 50 държави.

Победител в категорията „Вдъхновяваща инициатива в подкрепа на родителите, семейството и децата“

УниКредит Булбанк е победител в категорията „Вдъхновяваща инициатива на работодател в подкрепа на работещите родители“ в първите Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) 2022 за вдъхновяващи постижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване.

УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България

За 23-та поредна година международното финансово списание Global Finance отличи най-добрите дигитални банки. УниКредит Булбанк е избрана за най-добра дигитална банка за 2022 година в България.

УниКредит Булбанк е „Банка на годината“ в класацията на британското списание EMEA Finance

УниКредит Булбанк е отличена с наградата „Банка на годината“ от британското финансовото списание ЕМЕА Finance. За четиринайсети път изданието обявява победителите в класацията си Europe Banking Awards 2021.

УКБ с награда за най-голям пазарен дял в 30-тото издание на наградите „Банка на годината“

УниКредит Булбанк получи наградата „Банка на годината“ в категорията „Пазарен дял“. Отличието беше връчено снощи на 30-тата юбилейна церемония, организирана от Асоциация Банка на годината.

УниКредит Булбанк е най-добра банка попечител в България за 2022 година

Признанието е от международното издание Global Finance, което обяви победителите в своите 20-и награди.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 19 май в галерия nOva art space се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.