Новини

Работното време през почивните дни в началото на март

Клонове на банката ще работят навръх националния празник на България.

Euromoney обяви УниКредит за банката с най-добро частно банкиране в ЦИЕ

Euromoney обяви УниКредит за банката с най-добро частно банкиране в ЦИЕ за 2020г.. Банката беше наградена и в категориите Клиенти с голямо нетно богатство, Заможни клиент, Управление на инвестициите, Консултиране за благотворителност, Консултиране за разпределение на активи.

Наградиха победителите в конкурса за бизнеси с кауза

УниКредит Булбанк връчи специална награда в размер на 5 000 лева на една от четирите отличени организации.

УниКредит Булбанк е партньор на проект за изграждане на соларен парк в България

УниКредит Булбанк осигури допълнително финансиране на една от най-големите корейски енергийни компании  KOEN и специализирана в изграждане на соларни паркове SDN.

Фондация УниКредит и УКБ осигуряват 35 хил. евро подкрепа за благотворителни каузи, свързани с деца

Фондация УниКредит и УниКредит Булбанк осигуряват 35 хиляди евро в подкрепа на благотворителни каузи, свързани с деца. Средствата ще бъдат разпределени между три проекта.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг със специална подкрепа за обучение на кучета водачи

УниКредит Кънсюмър Файненсингза пета поредна година организира дарителска кампания в полза на фондация „Очи на четири лапи“, като събрана сума е на стойност 30 278 лв.

0% лихва, 0% такси, 0% ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

От промоцията могат да се възползват всички клиенти, за които Домът означава много и искат да го превърнат в едно по-уютно и приятно място за себе си и своите  близки.

УниКредит бе обявена за Топ работодател в Европа за 2020 година

УниКредит Булбанк затвърждава позицията си на едно от най-добрите места за работа в страната, като за четвърта поредна година печели отличието “Топ работодател”. Призът се връчва в началото на всяка година от базирания в Амстердам Top Employers институт.

България ще постигне икономически ръст 3% на фона на предизвикателна година за световната икономика

Страната ще е сред най-добре представящите се от развиващите се пазари. Тази прогноза направиха в изложението си главният икономист на УниКредит за ЦИЕ Дан Букша и главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов. 

#InvestEU: Подкрепата на ЕИФ и УниКредит за иновативни МСП в ЦИЕ се увеличава до 1 милиард евро

С нови 500 млн. евро ще бъдат подпомогнати иновативни дружества в девет страни от региона, включително и в България. Средствата ще бъдат разпределени чрез девет местни банки и шест лизингови дружества. Очаква се да бъдат подпомогнати 1 300 МСП.