Новини

Емилиано Стайнфл стана част от генералния съвет на Конфиндустрия България

Конфиндустрия България е консултативен Комитет на Италианското Предприемачество в България.

Класация SeeNews ТOP 100 SEE: УКБ е най-високо в подреждането от българските банки

УниКредит Булбанк запазва шестото си място в класацията на 100-те най-добри банки на SeeNews за региона на Югоизточна Европа (ЮИЕ). Банката е първа по големина сред българските участници и единственият представител на страната в топ 10.

Банкиране по време на COVID-19

Здравето и благополучието на Вас, нашите клиенти, и на колегите са наш основен приоритет. За да гарантираме, че услугите ни остават достъпни за клиентите без прекъсване, въведохме редица предпазни мерки в нашите офиси и клонове.

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е най-доброто в България

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е обявено за най-доброто Частно банкиране в България. Признанието се връчва от наградите 'Global Private Banking Awards' на международните издания PWM  и The Banker.

Спечели шопинг битката заедно с любимия партньор на Черния петък

В края сме на една различна година, изпълнена с много предизвикателства и промени. Знаем, че по време на големите намаления всяка секунда е ценна, затова имаме удоволствието и тази година да бъдем до нашите клиенти като Любимия партньор на Черния петък.

Съобщение за клиентите на УниКредит Булбанк

Съгласно изискванията на действащия Закон за мерките срещу изпиране на пари, задължените лица- сред които и Банките - следва да поддържат актуална информация за своите клиенти.

Capital Finance International отличи УниКредит като най-добра банка за социално въздействие в Европа

Европейската инициатива на УниКредит Social Impact Banking (SIB - банкови дейности със социално въздействие), която УниКредит Булбанк развива активно от 2019 г. и в България, получи престижно признание.

Бъди готов за всяка ситуация с екипировка от DECATHLON с 0% лихва от УКФ

Бъди готов за всяка ситуация с екипировка от DECATHLON с 0% лихва, такси, ГПР при покупка на изплащане от УниКредит Кънсюмър Файненсинг!

УниКредит и Синдикатът на служителите на УниКредит подписаха декларация за работа от разстояние

Съвместната декларация беше подписана от главния изпълнителен директор на УниКредит Жан Пиер Мустие и председателя на Синдиката на служителите на УниКредит Лучано Малволти.

Изложба на талантливи студенти по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България

Пространството за съвременно изкуство УниКредит Студио представя изложба на най-добрите творби в направление живопис, графика и дизайн на победителите в конкурса „Историята е в сърцето ни, бъдещето – в ръцете“ по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България.