Новини

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти на 25 май 2020 г.

Общо 17 локации на банката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново и Благоевград ще обслужват клиенти.

Промените в потребителското поведение ще се запазят и след пандемията от COVID-19

Пандемията от COVID-19 променя потребителското поведение. Данните показват, че в този период има ръст на потреблението на дигитални канали. Той се наблюдава за банкови операции, но и за всяко друго потребление.

Фич даде рейтинг 'BB+' със стабилна перспектива на УниКредит Булбанк

Рейтингът на самостоятелна основа се запазва на ‘bb+’, което е една степен по-високо от рейтинга на оперативната среда в България.

Филиалите на УниКредит Булбанк отново са на Ваше разположение с обичайното си работно време

Почти всички локации на банката, затворени за периода на извънредното положение, подновиха операциите си от 18 май. Част от филиалите ще възстановят и  удълженото работно време в събота.

УниКредит Булбанк ще подкрепи физически лица, засегнати от кризата с COVID-19

Здравето и благополучието на клиентите и служителите са ключов приоритет за УниКредит Булбанк. 

„Пролетни етюди“ на Моста на влюбените

Най-очакваният сезон, пролетта, е представен в първата изложба на УниКредит Студио за тази година „Пролетни етюди“, която включва завладяващите фотографии на „Етюд-и-те на София“ и се осъществява в партньорство със Столична община.

УниКредит Булбанк стартира серия от партньорски онлайн събития

Базирайки се на задълбочените макроикономически познания на УниКредит, бизнес дирекция Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране на УниКредит Булбанк стартира серия от партньорски онлайн събития по темата: „Макроикономическа перспектива за 2020 г.“.

УниКредит Булбанк открива сметка на нови клиенти със селфи

В тази връзка, банката дава възможност на всички физически лица, които са български граждани и на възраст над 18 години да станат нейни клиенти без задължителното досега посещение на филиал.

Сигурните интернет плащания с карти вече ще са с динамична парола

Съгласно изискванията на директивата PSD2* от 23.06.2020 г. предстои промяна на начина на потвърждаване на плащанията при сигурни интернет търговци, участващи в програмите за сигурни плащания на VISA Secure и Mastercard ID Check.

Пазарувайте онлайн на изплащане в ИКЕА с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Вече всеки потребител може да закупи мебели от ИКЕА онлайн магазин на изплащане чрез УниКредит Кънсюмър Файненсинг, без да излиза от дома си.