Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

По повод 1 юни: УниКредит Булбанк със специално предложение за Детски спестовен продукт

С отбелязването на 1-ви юни УниКредит Булбанк стартира предлагането на продукт за спестяване в полза на дете – Детски спестовен план. 

Фондация УниКредит подкрепя с половин милион евро образователни проекти в България и Румъния

Известни са проектите, които ще бъдат подкрепени от Фондация УниКредит, в рамките на първото издание на „Call for Education – България и Румъния“.

УниКредит и Mastercard разширяват партньорството си при разплащателните услуги

Споразумението включва 13 банки на 12 пазара и покрива всички картови продукти, достигайки 20 милиона карти. Фокус върху ускоряването на иновациите и подобряване на клиентското преживяване.

УниКредит Булбанк отваря напълно безкасови филиали

УниКредит Булбанк отвори първия си напълно безкасов филиал в София.

УНСС изгради ново споделено пространство за студенти с дарение от УниКредит Булбанк

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева, която е възпитаник на УНСС и член на Алумни борда, изнесе публична лекция пред студенти и преподаватели. 

За втора година 800 служители и семействата им се включиха с доброволчески труд из страната

За втора поредна година 800 служители на УниКредит в България и техните семейства се включиха като доброволци в цялата страна по време на Зелен ден 2023 в рамките на Националната доброволческа програма на банката. 

InvestEU: ЕИБ и УниКредит подписаха споразумениe за предоставяне на 1 млрд. евро на малкия бизнес

Споразуменията между ЕИФ и УниКредит имат за цел да стимулират финансирането в области на устойчивост, иновации, дигитализация, култура, творчество, образование и социални инвестиции.

Времето е на твоя страна с 0% лихва, такси, ГПР от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в магазини Гюлиян

Сега времето винаги е на твоя страна и под твой контрол с горещите оферти в магазините на Гюлиян! Разсрочвай стилно и без лихва на 6 равни месечни вноски.

Израелската платформа за онлайн магазини Sellavi стартира партньорство с УниКредит Булбанк

Платформата за създаване и обслужване на интернет магазини Sellavi и УниКредит Булбанк стартират съвместно партньорство, което да позволи на различни компании, ориентирани в сферата на онлайн търговията, да разгърнат пълния си потенциал. 

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви предупредим за повишен риск от фишинг атаки, свързани със съобщения, подканящи директно въвеждане на банкова и лична информация под претекст актуализиране на клиентски данни.