Новини

Услугата Apple Pay вече е достъпна за клиентите на УниКредит Булбанк с Visa карти

Услугата Apple Pay става достъпна за физически и юридически лица, клиенти на УниКредит Булбанк с дебитни и кредитни карти Visa. Този вид разплащане дава възможност за лесни, защитени и сигурни плащания с мобилния телефон по бърз и удобен начин.

УниКредит в България с нова карта с възможност за разсрочено плащане на покупките

УниКредит в България предоставя нова банкова карта на своите клиенти, която съчетава стоковото кредитиране с характеристиките на кредитните карти.

Изцяло дигитално отпускане на потребителски и стокови кредити от УниКредит Кънсюмър Файненсинг

През септември клиентите на дружеството могат да се възползват от страхотни промоции за покупки на изплащане.

УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България за 2020 г.

УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България за 2020 г. в годишната класация на международното финансово списание Global Finance.

УКБ ще отпуска заеми до 300 хил. лв. на МСП, засегнати от COVID-19

УниКредит Булбанк подписа споразумение с Българска банка за развитие (ББР) за присъединяване към програмата за портфейлни гаранции в подкрепа на ликвидността на микро-, малките и средни предприятия, пострадали от пандемията от СOVID-19.

Фондът на фондовете гарантира кредити за социални и стартиращи предприятия

УниКредит Булбанк ще отпуска заеми до 50 000 евро за срок до 10 години

PWM Global Wealth Tech: Частното банкиране най-доброто в използването на технологии в ЦИЕ

За трета поредна Частното банкиране на УниКредит в ЦИЕ е обявено за най-доброто в използването на технологии. Признанието се връчва от наградите за управление на богатството в Европа PWM – Global Wealth Tech 2020.

УКФ ще приема заявления за отсрочване на кредити от клиентите си още три месеца

УниКредит Кънсюмър Файненсинг продължава да подкрепя своите клиенти, засегнати от кризата с COVID-19, като удължава мерките по механизма за облекчаване на обслужването на кредитните им задължения.

Клиентите на УниКредит Булбанк вече ще плащат в интернет с динамична парола

От 20 часа на 14 юли трансакциите на всички картодържатели на банката ще бъдат още по-защитени. През последните три месеца плащанията в интернет с карти, издадени от банката, са нараснали с близо 20% спрямо същия период на миналата година

Клиентите на УниКредит Булбанк могат да подават поръчки за покупка/ продажба на ценни книжа онлайн

За да могат да използват услугата клиентите трябва да активират секцията "Инвестиции и пазари" в техния профил в онлайн банкирането.