Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит подкрепя за шестнадесети път Часът на Земята

На 25 март в 20:30 часа, УниКредит ще изгаси светлините за 60 минути в 35 от своите сгради във всички дванадесет страни от групата, като по този начин ще отбележи шестнадесета поредна година в подкрепа на Часът на Земята. 

Експерти от УниКредит от 11 държави завършиха първата международна ESG Academy

Четиридесет експерти от УниКредит от 11 държави - Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Русия, Сърбия и Словения – с гордост завършиха първата международна ESG Academy.

УниКредит Булбанк и Технически университет - София в партньорство за развитие на ИТ специалисти

С откриване на оборудвана от финансовата институция технологична зала беше поставено официалното начало на стратегическото сътрудничество.

Фондация УниКредит дарява 500 хил. евро в подкрепа на образователни проекти

Фондация УниКредит стартира инициативата Call for Education – България & Румъния за финансова подкрепа на образователни проекти в двете страни. Общо половин милион евро за двете страни ще бъдат дарени на общо 4 организации с нестопанска цел.

Откриване на Coworking Space за студентите в ИУ Варна с подкрепата на УниКредит Булбанк

В Икономически университет – Варна официално беше открито споделено пространство Coworking Space за студентите, създадено с подкрепата на УниКредит Булбанк.

УниКредит се присъединява към обединението на фин. сектор в защита на биоразнообразието

УниКредит е първата италианска банка, която се присъединява към обединението на финансовия сектор в защита на биоразнообразието (Finance for Biodiversity Pledge) заедно с 15 финансови институции. 

Обръщение на Теодора Петкова, Директор на УниКредит за Източна Европа на форума Power Summit 2022

С колегите от финансовия сектор сме тези, които ще съдействаме в процеса на реализация на механизма и потенциално ще финансираме. Ще запълним празнините между това, което правителството ще гарантира в Плана, и допъпнителните средства, от които ще има нужда бизнесът.

Победител в категорията „Вдъхновяваща инициатива в подкрепа на родителите, семейството и децата“

УниКредит Булбанк е победител в категорията „Вдъхновяваща инициатива на работодател в подкрепа на работещите родители“ в първите Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) 2022 за вдъхновяващи постижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване.

В света на един млад творец всеки житейски преход има своята принадлежност

На 19 октомври от 18:00 часа в пространството за съвременно изкуство на УниКредит Булбанк – УниКредит Студио – младият творец Анна-Мария Русева ще представи своята първа самостоятелна изложба „Преходът“. 

Групата на ЕИБ и УКБ ще осигурят над 630 млн. евро за малки и средни предприятия в България

Днес Групата на Европейската инвестиционна банка и УниКредит Булбанк подписаха гаранция под формата на синтетична секюритизация, покриваща първи по ред загуби на структурирано портфолио от заеми към МСП и дружества със средна капитализация, отпуснати от УниКредит Булбанк.