Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит Булбанк отбеляза 60 годишнина с оперна гала и в присъствието на топ мениджмънта на групата

Близо 600 гости, сред които посланици, клиенти, партньори, представители на топ мениджмънта на УниКредит, уважиха събитието.

УниКредит се включва в „Часът на Земята“ за 17-та поредна година

Утре, събота, 23 март, в 20.30 ч. местно време, УниКредит ще изгаси осветлението в 33 свои сгради в десет държави за шейсет минути като 6 от тези локации са в България.

УниКредит отваря вратите за следващото поколение в Младежката купа на Америка

УниКредит дебютира във ветроходството като подкрепя третото издание на Младежката купа на Америка. 

УниКредит Булбанк и Уча.се обединяват усилия за повишаване на финансовата грамотност сред учениците

УниКредит Булбанк и Уча.се стартират партньорство, насочено към повишаване на финансовата грамотност сред учениците. Финансовата организация и образователната онлайн платформа ще предоставят на младите хора достъпна информация на разбираем за младежите език, свързана с основни финансови познания.

Фондация УниКредит и Teach For All подписаха партньорство на стойност 5.5 милиона евро

Фондация УниКредит и глобалната образователна мрежа Teach For All (TFA) обявиха тригодишно партньорство на стойност 5.5 милиона евро, с което ще допринесат за качествено образование в училища с недостатъчни образователни ресурси в Европа и ще насърчат идеята за качествено образование за всички деца.

Фондация УниКредит и Джуниър Ачийвмънт се борят с преждевременното напускане на училище на децата

Инициативата е на стойност 6,5 милиона евро и ще създаде възможности за развитие в 10 европейски държави, сред тях и България.

Инициативата Call for Education Europe продължава в 10-те страни, в които УниКредит присъства

След като Фондация УниКредит обяви имената на четирите проекта, които ще подкрепи с финансиране в размер на половин милион евро в България и Румъния, сега благотворителната инициатива Call for Education Europe ще обхване и останалите 10 страни, в които УниКредит оперира.

УниКредит Булбанк отново се включва в инициативата на БФБ и Централния депозитар „Ден за акции“

УниКредит Булбанк отново ще подкрепи инициативата "Ден за акции" на Българска фондова борса – София и Централен депозитар.

УНСС изгради ново споделено пространство за студенти с дарение от УниКредит Булбанк

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева, която е възпитаник на УНСС и член на Алумни борда, изнесе публична лекция пред студенти и преподаватели.