Банкови карти

Кредитните и дебитните карти на УниКредит Булбанк ви дават възможност да разполагате със средствата си по всяко време на денонощието във всяка точка на света.

Кредитни карти

Разполагате със средствата си по всяко време на денонощието във всяка точка на света. Удобен начин за разплащане в търговски обекти и обслужване на комунални и регулярни плащания.

Дебитни карти

Непрекъснат, бърз и удобен достъп до вашите пари. Използвайте безплатно своята дебитна карта при теглене от банкомати на банката в страната и банкомати на УниКредит Груп в 16 държави.

Детски и младежки карти

Младежките карти са международни дебитни карти с безконтактна функционалност и специален дизайн, които осигуряват защитен достъп до вашите средства.

Промоции по карти

Промоционални предложения за банкови карти.

Допълнителни услуги към карти

Подсигурете сигурност при онлайн пазаруването си с Виртуален ПИН, получавайте SMS известия за извършени плащания или активирайте допълнително застраховка.

Полезни съвети

Подсигурете си спокойствие, комфорт и сигурност при плащане в интернет, на банкомат, ПОС терминал или при пътуване, като спазвате няколко основни правила.

Активирам картата си сам

Активирайте банковата си картата сами, като смените своя ПИН код на банкомат на УниКредит Булбанк или банкомат с логото на БОРИКА АД.

Програма PLUS

Всяка покупка с Програма PLUS ви носи точки, с които лесно можете да пазарувате в цялата ни партньорската мрежа или да обменяте за пари.

Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл
Активирайте безплатно

Булбанк Мобайл

Мобилното банкиране ви осигурява бързина и удобство.

Научете повече