Банкови карти

Кредитните и дебитните карти на УниКредит Булбанк ви дават възможност да разполагате със средствата си по всяко време на денонощието във всяка точка на света.

При извършване на операция с банкова карта на реално или виртуално устройство в чужбина във валута, различна от валутата на картовата сметка, сумата на трансакцията се конвертира в сума за изпращане на финансовото представяне на извършената операция от банката, обслужваща търговеца, приел плащането, към банката издател на картата, по обменен курс на Международната картова организация (МКО), VISA или Mastercard, прилаган за деня на изпращане. УниКредит Булбанк АД осчетоводява трансакцията по сметката на клиента, като изпратената сума, задължаваща сметката на клиента, се конвертира в сума във валутата на сметката по съответния курс купува/продава на УниКредит Булбанк АД, прилаган в деня на осчетоводяване на трансакцията (който може да се различава от деня на изпращане на плащането). Валутата на сумата на изпратената операция е щатски долари (за плащания извършени в долари) и евро (за всички останали плащания). УниКредит Булбанк АД не прилага допълнителни комисиони при превалутиране на трансакциите, извършени с банкови карти.

Мобилни разплащания

Пазарувайте бързо и лесно с Apple Pay или дигитален портфейл в Бубанк Мобайл с Android чрез телефона ви.

Кредитни карти

Разполагате със средствата си по всяко време на денонощието във всяка точка на света. Удобен начин за разплащане в търговски обекти и обслужване на комунални и регулярни плащания.

Дебитни карти

Непрекъснат, бърз и удобен достъп до вашите пари. Използвайте безплатно своята дебитна карта при теглене от банкомати на банката в страната и банкомати на УниКредит Груп в 16 държави.

Детски и младежки карти

Младежките карти са международни дебитни карти с безконтактна функционалност и специален дизайн, които осигуряват защитен достъп до вашите средства.

Допълнителни услуги към карти

Подсигурете сигурност при онлайн пазаруването си с Виртуален ПИН, получавайте SMS известия за извършени плащания или активирайте допълнително застраховка.

Промоции по карти

Промоционални предложения за банкови карти.

Полезни съвети

Подсигурете си спокойствие, комфорт и сигурност при плащане в интернет, на банкомат, ПОС терминал или при пътуване, като спазвате няколко основни правила.

Активирам картата си сам

Активирайте банковата си картата сами, като смените своя ПИН код на банкомат на УниКредит Булбанк или банкомат с логото на БОРИКА АД.

Програма PLUS

Всяка покупка с Програма PLUS ви носи точки, с които лесно можете да пазарувате в цялата ни партньорската мрежа или да обменяте за пари.

Лесно е да получа картата си на адрес

Вече можете да получите своята банкова карта във вашия дом, офис или на друг удобен за вас адрес в България и да я активирате с Е-ПИН в Bulbank Mobile.

Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл
Изтеглете безплатно

Булбанк Мобайл

Открийте сметка, управлявайте средствата си и банкирайте изгодно изцяло през телефона си, без да посещавате клон.

Научете повече