Нагоре икона Бутон за връщане към началото

За УниКредит

 

 

 

За УниКредит

Добре дошли в УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк е една от водещите банки в България и член на УниКредит, успешна Паневропейска търговска банка.

Ние в УниКредит Булбанк, предлагаме решения за всички предизвикателства и възможности, с които нашите клиенти се сблъскват в своето ежедневие. Стремим се да бъдем доверен и дългосрочен партньор, който дава истинска стойност за нашите клиенти.

Институционален профил на УниКредит

 

УниКредит е успешна паневропейска търговска банка с опростена структура със здрави корени в корпоративното и инвестиционното банкиране, която предоставя уникална мрежа в Западна, Централна и Източна Европа на своята внушителна и силна и растяща клиентска база.

Ние отговаряме на истинските потребности на клиентите с реални решения, които са базирани на синергия между нашите бизнеси: корпоративно и инвестиционно банкиране, търговско банкиране и управление на богатството. Начинът, по който тези решения се разработват и предоставят е също толкова важен, колкото и самите решения, затова винаги се водим от нашите две основни ценности: Етика и уважение.

Като банка за важните неща, ние предлагаме местна и международна експертиза за водещи на пазара продукти и услуги на 13 основни пазара чрез нашата европейска банкова мрежа. Използвайки международна мрежа от представителства и клонове, УниКредит обслужва клиенти в други 16 страни по света.

За УниКредит

За УниКредит

Профил

 

Group-Results-2016.jpg.jpg

Кратък профил

Успешна Паневропейска търговска банка

Като „Една банка, една УниКредит“ цялата група действа като един екип на всички свои пазари и бизнес подразделения, за да превърне предизвикателствата на настоящия сценарий в възможности.