За УниКредит

 

 

 

Добре дошли в УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк е една от водещите банки в България и член на УниКредит, успешна Паневропейска търговска банка.


УниКредит е и ще остане обикновена успешна паневропейска търговска банка с напълно включен в СИБ, предоставящ уникална западна, централна и източноевропейска мрежа на нашия широк клиентски франчайз.

Институционален профил на УниКредит

 

УниКредит е успешна паневропейска търговска банка с опростена структура със здрави корени в КИБ, която предоставя уникална мрежа в Западна, Централна и Източна Европа на своята внушителна и силна клиентска база от 26 милиона клиенти.

УниКредит предлага както местна, така и международна експертиза на своите клиенти и им предоставя несравним достъп до водещите банки на своите 14 основни пазара в своята европейска банкова мрежа: Италия, Германия, Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чешка република, Унгария, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения и Турция. Като се опира на своята международна мрежа от представителни офиси и клонове, УниКредит обслужва клиенти и в други 18 страни по света.

 

За УниКредит

За УниКредит

Профил

 

Group-Results-2016.jpg.jpg

Кратък профил

Успешна Паневропейска търговска банка

Като „Една банка, една УниКредит“ цялата група действа като един екип на всички свои пазари и бизнес подразделения, за да превърне предизвикателствата на настоящия сценарий в възможности.