Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Инвестиции

Инвестиционният подход на УниКредит Частно Банкиране се базира на дисциплиниран и структуриран процес, който започва от разбирането на финансовите цели на нашите клиенти  и толерантността им към риска, за да отговори най-точно на техните нужди.

Инвестиции

Възможности за растеж

Основавайки се на Глобалните Инвестиционни Решения на УниКредит, ние предоставяме възможности пред нашите клиенти да избират между традиционни и алтернативни инвестиции в различни класове активи, за да доставим най-добрите възможности за растеж.

Фокусирани върху риска

Фокусирани сме върху съответните пазарни рискове и можем да ви дадем ясна, прозрачна и по-задълбочена информация относно съпътстващи рискове по инвестиционните решения.

Търговия с ценни книжа в Булбанк Онлайн

Можете да подавате поръчки за покупка и продажба на ценни книжа, да проверите актуално състояние на портфейла и да проследите подадени и изпълнени поръчки.

Групови инвестиционни решения

Възползвайте се от независимата инвестиционна стратегия на УниКредит Груп, съобразена с текущите пазарни условия.

Инвестиционни фондове

Възползвайте се от инвестиционни фондове с различни рискови профили, предлагани чрез УниКредит Частно банкиране и управялвани от нашите партньори.

Достъп до капиталови пазари

Сигурен достъп до широка гама международни капиталови пазари за директни инвестиции в акции, облигации, борсово търгуеми фондове и други инструменти.

Структурирани продукти

Иновативни инвестиционни решения, създадени от експерти на УниКредит Груп, комбиниращи сигурност с потенциал за доходност.