Работа в УниКредит

Пазарът на труда е постоянно променяща се реалност. Всеки от нас непрекъснато търси най-доброто място за работа. Mясто, където идеите ни наистина са от значение. Ние в УниКредит инвестираме в твоя талант.

Ние предоставяме приятелска и подкрепяща работна среда, в която личните ценности имат значение и могат да предизвикат промяна. Ние ценим баланса между времето в офиса и извън него.

В УниКредит всеки колега е личност, която има подкрепата да следва интересите си и да постигне целите си, както в работата, така и извън нея.

Ти можеш да си част от бъдещето, което градим всички заедно в една международна група, в която различията са ресурс.

Шанс да реализираш плановете си, да оставиш следа.

Да правиш важните неща.

Вижте всички 114 позиции

Топ работодател

През 2019 година нашата водеща позиция като най-добър работодател в България беше потвърдена от международния институт Top Employers Institute и получихме престижните сертификати Top Employers Bulgaria и Top Employers Europe, присъждани само на най-добрите работодатели в света. Сертификатът потвърждава най-високото качество във всички области и условия на работа при нас.

Стажантска програма

Нашият екип знае колко е ценно да получиш подкрепа в началото на кариерата си, затова те каним да станеш част от Стажантска програма на УниКредит Булбанк.

Научете повече

ИТ кариера в банката

ИТ екипът на банката се състои от 180 ИТ специалисти от различни области, които работят съгласно най-добрите практики и в изключително динамична среда.

Научете повече

IT specialist working on a UniCredit workstation

Програми за студенти и дипломанти

УниКредит Булбанк предлага на младите кадри възможност да придобият знания и практически опит в банковата сфера чрез участие в програмите „Моята банка на бъдещето“ и „Corporate and Investment Banking Graduate Program”.

Основното ни послание е: “Създай своето утре, днес”. То е израз на категоричното ни вярване, че всеки разполага едновременно с правото и отговорността да гради собственото си бъдеще, и че финансовата експертиза на УниКредит може да съдейства на хората и бизнеса да изградят бъдещето си и да реализират потенциала си.

Научете повече

Какво означава #dowhatmatters?

 

EVP-pillar-1.png

РАЗКРИВАМЕ НАЙ-ДОБРОТО В ХОРАТА

Хората  са най-големият ни актив, който допринася за общността ни с разнообразния си опит, умения и светоглед. Вярваме, че благосъстоянието им оказва положително въздействие върху клиентите ни и обществото, на което служим.

Затова нашата мисия е да разкрием най-доброто у хората в приятелска и подпомагаща професионална среда. Стремим се да постигнем баланс между работата и личния живот чрез иновативни подходи като непълен работен ден, гъвкаво работно време и умни решения за работа. Подкрепяме ги в трудни ситуации и намираме решения, които помагат на хората да дадат най-доброто от себе си както в професионален, така и в личен план.

Защото те са много повече от само служители.

EBP-pillar2-video-thumbnail.png

ИЗГРАЖДАМЕ БЪДЕЩЕТО СИ ЗАЕДНО

Нашето динамично, смело и предприемаческо отношение ни помага да посрещаме всяко предизвикателство с увереност, че можем да го преодолеем.
Ние мислим гъвкаво и намираме интелигентни и лесни решения на сложните предизвикателства.
Иновациите са във всеки аспект на нашата работа, защото вярваме, че мисленето с идея за бъдещето е ключово за напредъка.
Непрекъснато трансформираме начина, по който работим, за да градим заедно общото ни бъдеще.
Защото всички ние съществено допринасяме за споделения ни успех.

EVP-pillar three.png

ОБЕДИНЕНИ В МНОГООБРАЗИЕТО ОТ НАЦИОНАЛНОСТИ

Разнообразната ни общност ни вдъхновява да си сътрудничим, растем и обновяваме, като обединява хора с различни таланти, умения, опит и перспективи в нашата Група. Тя ни учи да бъдем по-непредубедени, уважаващи и толерантни. Затова ние насърчаваме култура на приобщаване, която считаме за основен фактор за постигане на устойчиви резултати.

За да извлечем максималното от нашите различия, окуражаваме глобалното сътрудничество и екипния дух, както между различните функционални звена, така и през географските граници. Освен това ние разработихме Глобална програма за мобилност за нашите служители, които желаят да работят временно в чужбина.

Всички ние сме обединени от разнообразието – всеки глас, култура и опит обогатяват нашата общност: Една банка, една УниКредит.

Защото различните идеи насърчават действието.

EBP-pillar4-video-thumbnail.jpg

ПОДПОМАГАМЕ НАШИТЕ ХОРА ДА ИЗРАСТВАТ

Ние подпомагаме хората ни да растат като разкриваме уникаления им потенциал и инвестираме в тяхното професионално и личностно развитие.
Зa да постигнем това, ние им предоставяме възможности за учене и развитие чрез практически опит, обучения в различни функционални структури и професионални мрежи. Освен това разпознаваме и разгръщаме лидерския потенциал и кариерното развитие на хората чрез различни програми в банката и в целия свят.
Ние вдъхновяваме и предизвикваме нашите хора да надминават очакванията си, за да показват отлично представяне и да постигат още по-големи цели.
Защото ти можеш да направиш промяната.

Обещанието на УниКредит като работодател

Обещанието на УниКредит като работодател