Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Кариери

Работа в УниКредит

Пазарът на труда е постоянно променяща се реалност. Всеки от нас непрекъснато търси най-доброто място за работа. Mясто, където идеите ни наистина са от значение. Ние в УниКредит инвестираме в твоя талант.

Ние предоставяме приятелска и подкрепяща работна среда, в която личните ценности имат значение и могат да предизвикат промяна. Ние ценим баланса между времето в офиса и извън него.

В УниКредит всеки колега е личност, която има подкрепата да следва интересите си и да постигне целите си, както в работата, така и извън нея.

Ти можеш да си част от бъдещето, което градим всички заедно в една международна група, в която различията са ресурс.

Шанс да реализираш плановете си, да оставиш следа.

Да правиш важните неща.

Вижте всички 81 позиции

Научете повече за УниКредит Кариери

Стажантска програма

Нашият екип знае колко е ценно да получиш подкрепа в началото на кариерата си, затова те каним да станеш част от Стажантска програма на УниКредит Булбанк.

Научете повече

ИТ кариера в банката

ИТ екипът на банката се състои от 180 ИТ специалисти от различни области, които работят съгласно най-добрите практики и в изключително динамична среда.

Научете повече

IT specialist working on a UniCredit workstation

Програми за студенти и дипломанти

УниКредит Булбанк предлага на младите кадри възможност да придобият знания и практически опит в банковата сфера чрез участие в програмите „Моята банка на бъдещето“ и „Corporate and Investment Banking Graduate Program”.

Основното ни послание е: “Създай своето утре, днес”. То е израз на категоричното ни вярване, че всеки разполага едновременно с правото и отговорността да гради собственото си бъдеще, и че финансовата експертиза на УниКредит може да съдейства на хората и бизнеса да изградят бъдещето си и да реализират потенциала си.

Научете повече

УниКредит Булбанк е отличена от Top Employers Institute и е сред топ работодателите в Европа през 2023 г. Наградата за работодател на европейско ниво е присъдена на УниКредит благодарение на местните сертификации, получени от банките от групата в Австрия, България, Германия, Унгария, Италия и Сърбия, както и дигиталния хъб в Полша.
Отличието е благодарение на силния ангажимент на банката да създаде едно по-добро място за работа за хората си, развивайки многообразието, равнопоставеността и приобщаването и осигурявайки отлични възможности за професионално израстване и развитие на работното място.

Top_Employer_Bulgaria_2023.png  Top_Employer_Europe_2023.png