Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Кариери

Работа в УниКредит

Ние, в УниКредит, сме отворени за смели и иновативни идеи и предлагаме продукти и решения, които дават възможност на хората да бъдат по-успешни и по-удовлетворени. Нашата цел е да бъдем банката за бъдещето на Европа и търсим хора, които имат желание да поемат с нас в тази посока. 

Бизнесът ни създава инвестиции, ресурси и нови възможности, които стимулират развитието на нашите служители, като им предоставят уникално и динамично професионално преживяване. 

Ще се радваме да допълните екипа ни с вашите таланти и силни страни и да изградите кариера, в която ще бъдете възнаградени подобаващо за постиженията ви.

УниКредит е работодател, който предоставя равни възможности. Заедно създаваме работно място, което приветства разнообразното мислене и приобщаващото поведение.

Обяви за работа


Научете повече за УниКредит Кариери

Стажантска програма

В УниКредит създаваме възможности за растеж и отключваме едно по-добро утре. Стажантската ни програма подава ръка на студентите и наскоро завършилите специалисти, като съчетава обучението им с реални работни предизвикателства в екипа на водеща финансова компания.

Научете повече

ИТ кариера в банката

ИТ екипът на банката се състои от 180 ИТ специалисти от различни области, които работят съгласно най-добрите практики и в изключително динамична среда.

Научете повече

IT specialist working on a UniCredit workstation

Програми за студенти и дипломанти

УниКредит Булбанк предлага на младите кадри възможност да придобият знания и практически опит в банковата сфера чрез участие в програмите „Моята банка на бъдещето“ и „Corporate and Investment Banking Graduate Program”.

Основното ни послание е: “Създай своето утре, днес”. То е израз на категоричното ни вярване, че всеки разполага едновременно с правото и отговорността да гради собственото си бъдеще, и че финансовата експертиза на УниКредит може да съдейства на хората и бизнеса да изградят бъдещето си и да реализират потенциала си.

Научете повече

УниКредит Булбанк е отличена от Top Employers Institute и е сред топ работодателите в Европа през 2024 г. Наградата за топ работодател на европейско ниво е присъдена на УниКредит благодарение на местните сертификации, получени от банките от групата в Германия, Италия, България, Сърбия, както и представителството ѝ в Полша.

Отличието е благодарение на силния ангажимент на банката да създаде едно по-добро място за работа за хората си, развивайки многообразието, равнопоставеността и приобщаването и осигурявайки отлични възможности за професионално израстване и развитие на работното място.

Top_Employer_Bulgaria_2024.png  Top_Employer_Europe_2024.png