Работа в УниКредит

Пазарът на труда е постоянно променяща се реалност. Всеки от нас непрекъснато търси най-доброто място за работа. Mясто, където идеите ни наистина са от значение. Ние в УниКредит инвестираме в твоя талант.

Ние предоставяме приятелска и подкрепяща работна среда, в която личните ценности имат значение и могат да предизвикат промяна. Ние ценим баланса между времето в офиса и извън него.

В УниКредит всеки колега е личност, която има подкрепата да следва интересите си и да постигне целите си, както в работата, така и извън нея.

Ти можеш да си част от бъдещето, което градим всички заедно в една международна група, в която различията са ресурс.

Шанс да реализираш плановете си, да оставиш следа.

Да правиш важните неща.

Вижте всички 78 позиции

Научете повече за УниКредит Кариери

Топ работодател

През 2020 година нашата водеща позиция като най-добър работодател в България беше потвърдена от международния институт Top Employers Institute и получихме престижните сертификати Top Employers Bulgaria и Top Employers Europe, присъждани само на най-добрите работодатели в света. Сертификатът потвърждава най-високото качество във всички области и условия на работа при нас.

Стажантска програма

Нашият екип знае колко е ценно да получиш подкрепа в началото на кариерата си, затова те каним да станеш част от Стажантска програма на УниКредит Булбанк.

Научете повече

ИТ кариера в банката

ИТ екипът на банката се състои от 180 ИТ специалисти от различни области, които работят съгласно най-добрите практики и в изключително динамична среда.

Научете повече

IT specialist working on a UniCredit workstation

Програми за студенти и дипломанти

УниКредит Булбанк предлага на младите кадри възможност да придобият знания и практически опит в банковата сфера чрез участие в програмите „Моята банка на бъдещето“ и „Corporate and Investment Banking Graduate Program”.

Основното ни послание е: “Създай своето утре, днес”. То е израз на категоричното ни вярване, че всеки разполага едновременно с правото и отговорността да гради собственото си бъдеще, и че финансовата експертиза на УниКредит може да съдейства на хората и бизнеса да изградят бъдещето си и да реализират потенциала си.

Научете повече

Какво означава #dowhatmatters?

 

EVP-pillar-1.png

РАЗКРИВАМЕ НАЙ-ДОБРОТО В ХОРАТА

Хората  са най-големият ни актив, който допринася за общността ни с разнообразния си опит, умения и светоглед. Вярваме, че благосъстоянието им оказва положително въздействие върху клиентите ни и обществото, на което служим.

Затова нашата мисия е да разкрием най-доброто у хората в приятелска и подпомагаща професионална среда. Стремим се да постигнем баланс между работата и личния живот чрез иновативни подходи като непълен работен ден, гъвкаво работно време и умни решения за работа. Подкрепяме ги в трудни ситуации и намираме решения, които помагат на хората да дадат най-доброто от себе си както в професионален, така и в личен план.

Защото те са много повече от само служители.

EBP-pillar2-video-thumbnail.png

ИЗГРАЖДАМЕ БЪДЕЩЕТО СИ ЗАЕДНО

Нашето динамично, смело и предприемаческо отношение ни помага да посрещаме всяко предизвикателство с увереност, че можем да го преодолеем.
Ние мислим гъвкаво и намираме интелигентни и лесни решения на сложните предизвикателства.
Иновациите са във всеки аспект на нашата работа, защото вярваме, че мисленето с идея за бъдещето е ключово за напредъка.
Непрекъснато трансформираме начина, по който работим, за да градим заедно общото ни бъдеще.
Защото всички ние съществено допринасяме за споделения ни успех.

EVP-pillar three.png

ОБЕДИНЕНИ В МНОГООБРАЗИЕТО ОТ НАЦИОНАЛНОСТИ

Разнообразната ни общност ни вдъхновява да си сътрудничим, растем и обновяваме, като обединява хора с различни таланти, умения, опит и перспективи в нашата Група. Тя ни учи да бъдем по-непредубедени, уважаващи и толерантни. Затова ние насърчаваме култура на приобщаване, която считаме за основен фактор за постигане на устойчиви резултати.

За да извлечем максималното от нашите различия, окуражаваме глобалното сътрудничество и екипния дух, както между различните функционални звена, така и през географските граници. Освен това ние разработихме Глобална програма за мобилност за нашите служители, които желаят да работят временно в чужбина.

Всички ние сме обединени от разнообразието – всеки глас, култура и опит обогатяват нашата общност: Една банка, една УниКредит.

Защото различните идеи насърчават действието.

EBP-pillar4-video-thumbnail.jpg

ПОДПОМАГАМЕ НАШИТЕ ХОРА ДА ИЗРАСТВАТ

Ние подпомагаме хората ни да растат като разкриваме уникаления им потенциал и инвестираме в тяхното професионално и личностно развитие.
Зa да постигнем това, ние им предоставяме възможности за учене и развитие чрез практически опит, обучения в различни функционални структури и професионални мрежи. Освен това разпознаваме и разгръщаме лидерския потенциал и кариерното развитие на хората чрез различни програми в банката и в целия свят.
Ние вдъхновяваме и предизвикваме нашите хора да надминават очакванията си, за да показват отлично представяне и да постигат още по-големи цели.
Защото ти можеш да направиш промяната.

Обещанието на УниКредит като работодател

Обещанието на УниКредит като работодател