Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Спонсорства и дарения

УниКредит Булбанк е социално ангажирана институция, като спонсорствата ни следват определена политика на местно и групово ниво. Приоритетно подкрепяме проекти и инициативи, свързани с финансово образование, предприемачество, класическа музика, култура и изкуство – основно чрез развитието на галерия УниКредит Студио.

Запознайте се с нашите реализирани проекти

Спонсорства и дарения

Какви проекти подкрепяме

Приоритетни за нас са проекти, които отговарят на критериите за подкрепа и бизнес стратегията на банката. С цел осигуряване на коректност и експертна оценка предпочитаме институционални партньорства и спонсорства, вместо индивидуални дарения. Важно е партньорите да са с доказано висока репутация.

Извън обхвата на спонсорската и дарителска политика са и проекти с краткосрочен ефект. Предпочитаме инициативи с ограничен брой партньори и с ексклузивност във финансовия сектор. Проекти, чиято пряка цел е печалба, не са обект на политиката за корпоративна социална отговорност.

С удоволствие бихме разгледали и нови предложения за спонсорство или подкрепа на общественозначими събития, идеи или програми, които отговарят на политиката ни.

Принципи за партньорство

Гордеем се с успеха на всеки проект и партньорство, в което участваме. Не се стремим към излишна показност, но държим да бъдем прозрачни и отговорни към клиентите, партньорите, служителите и местните общности по отношение на инициативите, в които инвестираме средства и време.

За нас са важни всички предложения за партньорство, които получаваме, и затова внимателно се запознаваме с всяко от тях. Нямаме възможност да подкрепим всички стойностни проекти, за които научаваме, но можете да обмислите и по какъв друг начин, освен финансово, можем да подкрепим вашата инициатива.

В УниКредит Булбанк работят банкови специалисти, икономически анализатори и опитни експерти, разпознаваеми не само във финансовите среди, а и в ролята си на активни обществени фигури и доброволци. Ще се радваме да споделим с вас нашия опит, страсти и познания.

Изпратете ни предложение за спонсорство

Можете да се свържете с нас на: TqpotpsAVojdsfejuHspvq/CH с вашето предложение или да попълните формата за запитване. Ще отговорим в рамките на 14 работни дни дали проектът ви е в съответствие с програмата за корпоративна социална отговорност на банката.

Новини

Вижте всички