Новини

Клиентите на УниКредит Булбанк помагат на български деца с хронични заболявания

За всяка покупка от 18 декември до края на годината, която клиентите на УниКредит Булбанк платят директно с телефона чрез своя дигитален портфейл, банката ще дарява по 10 стотинки в подкрепа на български деца с хронични заболявания.

УниКредит Булбанк получи наградата „Най-сполучливо партньорство по време на кризата “COVID-19“

УниКредит Булбанк получи приза „Най-сполучливо партньорство по време на кризата „COVID-19” в годишните награди на Българския дарителски форум.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 16 090 лева на SOS Детски селища България

Събраната сума ще бъде използвана за покриване на разходи, свързани с отглеждането и възпитанието на децата, за които Сдружението се грижи.

Фондация „УниКредит“ ще подкрепи с над 1 млн. евро най-добрите таланти по икономика и финанси

Обявени са 24 стипендии и аспирантури за млади европейски таланти. Предлагат се 100 стажантски места в групата на  УниКредит.

УниКредит подкрепят 44 проекта с нестопанска цел с 500 000 евро

През декември 2019 г. Фондация УниКредит стартира инициативата “Call for Europe 2019 – Supporting Childhood” с цел да установява и подпомага социални проекти в помощ на деца в различните европейски страни, в които УниКредит е представена, извън Италия.

Над 90 хил. лева бяха събрани във вътрешната дарителска кампания срещу COVID-19

Събраните средства от служители на УниКредит в България и на Фондация УниКредит бяха разпределени поравно между 10 граждански организации.

Фондация УниКредит дарява 45 хил. евро за 7 български проекта в подкрепа на детството

Общо седем български проекта получават финансова подкрепа в общ размер на 45 хил. евро от Фондация УниКредит.

Подкрепата на УниКредит Булбанк във връзка с COVID-19 достигна 225 000 лева

Днес банката обяви дарение от нови 100 000 лв. за Министерство на здравеопазването, които ще бъдат използвани за подпомагане работата на лабораториите и купуване на тестове.

УниКредит Булбанк дарява 100 хиляди лева на „Пирогов“

Средствата ще бъдат използвани за покриване на извънредните нужди на най-голямата болница за спешна медицина в страната във връзка с COVID-19