Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит и Mastercard обединяват сили в подкрепа на хората със зрителни нарушения с Touch Card™

В рамките на партньорството си с Mastercard УниКредит обновява всички свои дебитни, кредитни и предплатени карти с Mastercard Touch Card™.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 27 март 2024 г. в хотел Метрополитан се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг в подкрепа за обучение на кучета водачи

УниКредит Кънсюмър Файненсинг има удоволствието да организира за поредна година, дарителска кампания в полза на фондация „Очи на четири лапи“. Фондацията обучава кучета-водачи на слепи и кучета, асистенти на хора с увреждания, както и хора с увреждания за работа и живот със служебни кучета. 

Фондация УниКредит и Джуниър Ачийвмънт се борят с преждевременното напускане на училище на децата

Инициативата е на стойност 6,5 милиона евро и ще създаде възможности за развитие в 10 европейски държави, сред тях и България.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява 22 673 лв. на SOS Детски селища България

На 30 юни 2023 г. приключи ежегодната кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България - „Заедно сбъдваме детски мечти!“.

Инициативата Call for Education Europe продължава в 10-те страни, в които УниКредит присъства

След като Фондация УниКредит обяви имената на четирите проекта, които ще подкрепи с финансиране в размер на половин милион евро в България и Румъния, сега благотворителната инициатива Call for Education Europe ще обхване и останалите 10 страни, в които УниКредит оперира.

Фондация УниКредит подкрепя с половин милион евро образователни проекти в България и Румъния

Известни са проектите, които ще бъдат подкрепени от Фондация УниКредит, в рамките на първото издание на „Call for Education – България и Румъния“.

За втора година 800 служители и семействата им се включиха с доброволчески труд из страната

За втора поредна година 800 служители на УниКредит в България и техните семейства се включиха като доброволци в цялата страна по време на Зелен ден 2023 в рамките на Националната доброволческа програма на банката. 

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 15 март 2023 г. в хотел Метрополитан се състоя официалната церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

15 ученици ще получават подкрепа през годината благодарение на клиентите на УниКредит Булбанк

Аксиния, Анета, Анна-Мария, Виктория, Галя, Георги, Димитър, Екатерина – това са някои от учениците, които през следващата година ще могат да разчитат на финансова подкрепа по програмата „Готови за успех“. 15 деца с отличен успех ще получат годишна стипендия, благодарение на УниКредит Булбанк.