Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

15 ученици ще получават подкрепа през годината благодарение на клиентите на УниКредит Булбанк

Аксиния, Анета, Анна-Мария, Виктория, Галя, Георги, Димитър, Екатерина – това са някои от учениците, които през следващата година ще могат да разчитат на финансова подкрепа по програмата „Готови за успех“. 15 деца с отличен успех ще получат годишна стипендия, благодарение на УниКредит Булбанк.

Фондация УниКредит с нова мисия: отключване на потенциала на следващото поколение на Европа

УниКредит представи новата мисия и новия управленски екип на своята корпоративна фондация. В подкрепа на мисията на групата да създава възможности за растеж, едноименната фондация ще се насочи към осъществяването на значими проекти, които да отключат потенциала на следващото поколение на Европа.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява 22 992 лв. на SOS Детски селища България

На 30 юни 2022 г. приключи поредната съвместна кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България - „Заедно сбъдваме детски мечти!“. 

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 19 май в галерия nOva art space се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

Победители в третото издание на програмата Call for Europe: В подкрепа на детството са вече известни

Новите победители в третото издание на програмата „Call for Europe: В подкрепа на детството“ са вече известни.

Програмата "Call for Europe – в подкрепа на детството“ започва за трета поредна година

Новото издание на програма Call for Europe – В подкрепа на детството на Фондация УниКредит и УниКредит Булбанк от днес ще приема предложения за проекти в подкрепа на децата на България.

Булбанк Мобайл стартира кампания в подкрепа на „Българската Коледа“ по повод 10-ия си рожден ден

Банката ще дарява средства при всяко първо влизане в мобилното приложение през месец декември за настоящ или нов клиент. Дарението не е обвързано с извършване на финансова операция.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 21 582 лева на SOS Детски селища България

УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД (УКФ) дари 21 582 лева за младежите и децата от младежките домове и малките семейни домове на SOS Детски селища България.

УниКредит Булбанк се включва в инициативата „Капачки за бъдеще“

Банката ще дарява паричната равностойност на 100 капачки за всяко плащане с дигиталната карта Visa. Крайната цел е да се съберат 20 милиона капачки за закупуване на детска линейка.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На официална церемония дружество УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД получи поредно отличие и награда в категория „Най-значим корпоративен партньор през 2020 г.“,  заради дългогодишно сътрудничество и подкрепа на каузата, на сдружението.