Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Застрахователен Брокер

УниКредит Застрахователен Брокер

През последното десетилетие застрахователният сектор се трансформира драстично, като застрахователите все повече се съобразяват със съвременните нужди на своите клиенти и предлагат все повече продукти. За потребителя това означава, че има изобилие от опции. Въпреки че това несъмнено е предимство, изборът на правилния вид продукти и размера на покритието, от което се нуждаете, стана много по-объркващо. Така че, ако сте изправени пред дилема кое е подходящото покритие за вас може да се свържете с експертите на УниКредит Застрахователен Брокер.

Избери подходяща застраховка

УниКредит Застрахователен Брокер предлага избор от множество застрахователни компании и голям избор от продукти, до които крайният клиент има директен достъп и база за сравнение. За вас ние ще структурираме оптимизирани и строго индивидуални застрахователни програми, ще ви предоставим нужните консултации и съвети за управление на риска, ще ви уведомим за предстоящ падеж на застрахователна вноска или изтичане на застрахователния договор и ще ви съдействаме в случай на застрахователно събитие.

icon-fizicheski-litsa.png

За теб

Направи подходящия избор на застраховка заедно със специалистите на УниКредит Застрахователен Брокер. Застраховай своя автомобил, имущество или самия себе си по време на желаното пътуване, като се довериш на нашия дългогодишен опит в застраховането.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

icon-iuridicheski-litsa.png

За твоя бизнес

Направете ценна инвестиция като застраховате вашия бизнес. Ние ще структурираме най-подходящото решение, ще анализираме всички рискове и ще ви предложим иновативни застрахователни услуги съобразени със специфичните нужди на вашите бизнес дейности.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ


Щетата вече е факт? Свържете се с нашите консултанти и управлявайте щетите си бързо и сигурно.