Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Финансови институции

От 06.06.2024 г. ще бъде преустановено изпращането чрез SMS съобщения на пароли за вход и за потвърждение на преводи/заявки в Булбанк Онлайн. Можете да разчитате на напълно безплатно решение - М-токен (част от приложението за мобилното банкиране Булбанк Мобайл, без необходимост от регистрация в мобилното банкиране). Разберете как да го активирате още сега тук.


 

Намерете това, от което имате нужда

За нашия екип

Екип Финансови институции е специализирано звено на Групата Уникредит, което е създадено да обслужва клиентите финансови институции.

Дейността ни е фокусирана върху предоставянето на широк спектър от услуги, насочени към специфичните нужди на финансовите институции - от управление на парични средства, попечителски услуги и борсово посредничество до капиталови пазари и инвестиционно банкиране.

Като звено с глобално покритие и основни офиси във Виена ( Австрия и Централна и Източна Европа), Мюнхен (Германия и Северна Европа), Милано (Италия и Южна Европа), Париж (Франция), Ню Йорк (Северна и Южна Америка) и Хонг Конг (Азия), ние имаме контакти с всички водещи финансови институции, които присъстват на световните пазари.

Актуално