Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Електронна търговия

Електронна търговия

Електронната търговия е услуга за разплащания с банкови карти Visa и MasterCard през интернет на сайта на дадена компания, която предлага стоки или услуги.  След като купувачът е направил избора си за покупка, въвежда изискваната от него информация и системата на банката дебитира картовата му сметка и заверява сметката на търговеца.

Услугата предоставя сигурен начин за плащане чрез системите “Verified by Visa” на Visa International и “Secure Code” на MasterCard International. 

За кого е подходяща?

Услугата е достъпна за притежатели на Visa и MasterCard, издадени от български и чужди банки, както и дебитни карти Maestro, издадени в чужбина.

Какви са предимствата?

Основни предимства за търговците, които приемат плащания с банкови карти през интернет имат достъп до модерен канал за продажби и разплащания.

Минимизира се риска от финансова загуба поради измами и оспорване на плащанията.

Извършва се разширяване на географския обхват на бизнеса на търговеца посредством предлагане на услуги на клиенти от други страни, както и ръстта на продажбите – посредством увеличаване на потребителското доверие и сигурността на плащанията за търговеца.

Заявете разговор с експерт

Моля, въведете име и фамилия на кирилица
Моля, въведете вашата компания
Моля, въведете вашата длъжност
Списък икона Моля, въведете валиден ЕИК.
Имейл икона Моля, въведете валиден email.
Телефон икона Моля, въведете валиден телефон.
Проверката за роботи е задължителна