За Частно банкиране

В УниКредит Частно Банкиране, ние сме убедени, че нашите клиенти са посланиците на нашите услуги. Чрез Частно Банкиране можете да извлече полза от разнообразието, което предлагаме от банкови и инвестиционни продукти.

Бизнес философия

Фокусираме се върху защитата на активите на нашите клиенти и намиране на най-добрите инвестиционни решения за тях. Нашите клиенти могат да разчитат на нашият точен и цялостен инвестиционен процес, който включва директен контакт с високо квалифицирани частни банкери. Това позволява на нашите клиенти да се възползват от опита и компетенциите на специалстите от Глобалната Инвестиционна Стратегия на УниКредит Частно Банкиране, както и да имат достъп до богатата ни продуктова гама.

Нашата цел

Непрекъснато да подобряваме услугите си на база доверието на нашите клиенти, за да продължим да надхвърляме очакванията им в променящата се среда. Когато сте изправени пред избор, имате много въпроси. Ние имаме отговори на всеки един от тях.

Нашите ценности

Основните принципи, които определят дейността на УниКредит Частно банкиране са доверие, прозрачност, уважение и последователност.

Международна мрежа

Стратегическата ни позиция и широкият ни обхват в Европа ни дават възможността да отговаряме на високите изисквания на клиентите си.

Спонсорства и събития

Достъп до интересни и актуални събития на различни теми, свързани с инвестиции, спорт, изкуство и музика.

Награди

Отличията ни отразяват нашия професионализъм и качеството на нашият екип и услуги.

Новото лесно!

Булбанк Мобайл

Доведохме банкирането на върха на пръстите ви!

Научете повече

Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл