Нагоре икона Бутон за връщане към началото

За Частно банкиране

В УниКредит Частно Банкиране ние сме убедени, че нашите клиенти са посланиците на нашите услуги. Чрез Частно Банкиране можете да извлечете максимална полза от най-висок клас  банкови и инвестиционни продукти с широко географско покритие. 

За Частно банкиране

Бизнес философия

Нашите клиенти могат да разчитат на структуриран процес за идентифициране на нуждите им и рисковия толеранс, отговарящ на най-висок стандарт от международните практики, който включва директен контакт с високо квалифицирани частни банкери . Това позволява на нашите клиенти да се възползват от опита и компетенциите на експертите от Групови Инвестиционни Решения на УниКредит Частно Банкиране, както и да имат достъп до богатата ни продуктова гама вкл. най-висок клас инвестиционни решения.

Нашата цел

Непрекъснато да подобряваме услугите си на база доверието и нуждите на нашите клиенти, за да продължим да надхвърляме очакванията им в променящата се среда. Когато сте изправени пред избор, имате много въпроси - ние имаме отговори на всеки един от тях.

Нашите ценности

Основните принципи, които определят дейността на УниКредит Частно банкиране са конфиденциалност, доверие, прозрачност, уважение и последователност.

Международна мрежа

Стратегическата ни позиция и широкият ни обхват в Европа ни дават възможността да отговаряме на високите изисквания на клиентите си.

Спонсорства и събития

Достъп до интересни и актуални събития на различни теми, свързани с инвестиции, спорт, изкуство и музика.

Награди

Отличята ни отразяват нашия професионализъм и качеството на нашия екип и услуги.