Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Инвестиционни фондове

Инвестиционни фондове

Инвестиционните фондове, които са част от нашите продукти, имат различни инвестиционни стратегии и могат да предложат решение за различна финансова цел. Като клиент на УниКредит Частно банкиране, вие можете да участвате на финансовите пазари, като може да избирате от инвестиционни фондове на onemarkets, Amundi и Schroder и така да се възползвате от професионалното активно управление от страна на фонд мениджъри с дългогодишен опит в сферата на инвестициите. Клиентите ни имат възможност да избират от широката гама инвестиционни фондове.

Ексклузивно за Вас може да предложим onemarkets Fund, като продуктов бранд с най-съвременните инвестиционни решения, разработени от УниКредит. Те са разработени вътрешно или чрез партньорство с престижни мениджъри за управление на финансови активи - Amundi, Allianz Global Investors, BlackRock, Fidelity, J.P. Morgan, Pictet, Pimco. Повече информация може да прочетете от тук.

Също така може да продължите да се възползвате от инвестиционните фондове, управлявани от нашите партньори на групово ниво Amundi Asset Management, както и SCHRODER INVESTMENT MANAGEMENT (EUROPE) S.A. Amundi Asset Management - № 1 в Европа Управляващо дружество по обем управлявани активи с над 100 млн. непрофесионални инвеститори от създаването си през 1928 година до днес SCHRODER INVESTMENT MANAGEMENT (EUROPE) S.A. - представен в 37 локации в Европа, Америка, Азия, Средния Изток и Африка. Schroders предлагат иновативни продукти и решения в пет бизнес сфери и инвестират в широка гама от класове активи и различни географски локации.