Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Дебитна карта Mastercard World Elite

  • Priority Pass достъп
  • Eксклузивен достъп до Бизнес салони на летище София, Виена, Истанбул, Белград и Скопие 1
  • Airport Security Fast Track 2
  • Международна дебитна карта без лимити при плащане
Дебитна карта Mastercard World Elite

Дебитна карта Mastercard World Elite

Характеристики

Дебитната карта Mastercard World Elite Ви дава удобство, гъвкавост и сигурност независимо къде я ползвате. Използвайте картата активно при покупки на стоки и услуги в търговски обекти или в интернет, подсигурете пътуването си, пазарувайте с удоволствие.

 

 

С Mastercard World Elite можете да ползвате и специални предложения, осигуряващи ви удобство и комфорт при пътуване със самолет, както и други бутикови предложения.

 

Валута

Икона

Лева, евро, щатски долари

Време за издаване

Икона

до 5 работни дни

Валидност на картата

Икона

6 години

Допълнителна карта

Икона

Да, по тарифа

Преференции и специални програми

Икона

Програма PLUS

Блокиране/ Активиране на карта

Икона

Сами управлявате статуса на своята карта през Булбанк Мобайл безплатно

Погасяване на задължението

Икона

Възможност за добавяне в Apple Wallet, Google Pay и Дигитален портфейл за Huawei

Сигурни плащания към онлайн търговци

Икона

С „Динамична парола“

24/7 център за обслужване

Икона

При инцидент или при необходимост от проверка на салдо по картата

Без въвеждане на ПИН код за суми до 100 лв.

Икона

в страната, при безконтактно плащане

Дигитализация на картата

Икона

Възможност за добавяне в Apple Wallet, Google Wallet и Дигитален портфейл за Huawei

Активация на картата

Процесът по активация на карта вече е много по-бърз и лесен. След като получите своята банкова карта, можете да я активирате сами като смените първоначалния си ПИН код на банкомат на UniCredit Bulbank или всички други банкомати с логото на БОРИКА АД*.

 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

*Активирането на карта и смяната на ПИН код е възможно само на банкомати в България!

Текст файл икона Тарифа

Разгледайте пълния списък с параметрите на картата по Тарифа, както и Общи условия за откриване, обслужване и закриване на банкови сметки на физически лица и за предоставяне на платежни услуги и инструменти.

Наше специално предложение за частни клиенти е черната дебитна карта от най-висок клас Mastercard World Elite, която е с високи лимити за теглене и без лимити при плащания, като включва в себе си и висок застрахователен пакет и консиерж услуги.

Цялата гама от дебитни и кредитни карти на УниКредит Булбанк е също на ваше разположение, както и дигитализираните дебитни и кредитни карти.

При извършване на операция с банкова карта на реално или виртуално устройство в чужбина във валута, различна от валутата на картовата сметка, сумата на трансакцията се конвертира в сума за изпращане на финансовото представяне на извършената операция от банката, обслужваща търговеца, приел плащането, към банката издател на картата, по обменен курс на Международната картова организация (МКО), VISA или Mastercard, прилаган за деня на изпращане. УниКредит Булбанк АД осчетоводява трансакцията по сметката на клиента, като изпратената сума, задължаваща сметката на клиента, се конвертира в сума във валутата на сметката по съответния курс купува/продава на УниКредит Булбанк АД, прилаган в деня на осчетоводяване на трансакцията (който може да се различава от деня на изпращане на плащането). Валутата на сумата на изпратената операция е щатски долари (за плащания извършени в долари) и евро (за всички останали плащания). УниКредит Булбанк АД не прилага допълнителни комисиони при превалутиране на трансакциите, извършени с банкови карти.

Предложения за дебитни и кредитни карти

Услуги към карти