Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Ипотечни кредити

Желаете да закупите апартамент или къща? Искате да ремонтирате вашия имот? Ние предлагаме пълна гама от ипотечни кредити за всяка клиентска потребност.

Ипотечни кредити

new-home.png__200x162.png

Покупката на нов дом преминава през различни етапи, всеки от които може да бъде изключително объркващ. За да ви помогнем, обобщихме цялата необходима информация на едно място в сайта Моят нов дом.

Ипотечен кредит "Моят нов дом"

Ипотечен кредит за покупка на имот, за ремонт и/или строеж на ново жилище с изцяло дистанционен процес от УниКредит Булбанк.

Ипотечен кредит за млади семейства

Ипотечен кредит с преференциални условия за млади семейства до 35 годишна възраст от УниКредит Булбанк.

Ипотечен кредит с фиксиран лихвен процент

За да сте сигурни и спокойни за месечните си разходи, създадохме за вас специално предложение за ипотечен кредит с фиксирана лихва за първите 5 години.

Универсален ипотечен кредит

Осигурете финансиране за вашите текущи потребности или планове, дори и да не включват закупуването на имот.

Ипотечен кредит за клиенти без постоянно местоживеене в страната

За покупка на жилищeн имот от български граждани без постоянно местоживеене в страната, работещи на постоянен трудов договор в чужбина.

Програма „Препоръчай и спести“

Ако имате ипотечен кредит при нас и ни препоръчате на ваш приятел, ние ще възстановим еднократно от 50% до 100% от месечното лихвено плащане по кредита ви.

Подновяване вписването на договорна/законна ипотека

Подновяването на действието на вписването на договорна/законна ипотека в имотен регистър е ангажимент на кредитополучателя и/или третото задължено лице.

Ипотечен сертификат

Част от пътя към закупуването на мечтания дом е сумата, с която банката ви финансира. Предлагаме ви решение, което да ви осигури спокойствие.

Зелена ипотека

Лихвена отстъпка за закупуване на жилище в сграда (енергийна ефективност клас А или по-висок), удостоверено с копие на Сертификат за енергийна ефективност.