Ипотечни кредити

Желаете да закупите апартамент или къща? Искате да ремонтирате вашия имот? Ние предлагаме пълна гама от ипотечни кредити за всяка клиентска потребност.

new-home.png__200x162.png

Покупката на нов дом преминава през различни етапи, всеки от които може да бъде изключително объркващ. За да ви помогнем, обобщихме цялата необходима информация на едно място в сайта Моят нов дом.

Ипотечен кредит "Моят нов дом"

Дистанционно заявяване за кредит за закупуване, ремонт и/или строителство на ново жилище, а също и рефинансиране на ипотечен кредит от други банки.

Универсален ипотечен кредит

Осигурете финансиране за вашите текущи потребности или планове, дори и да не включват закупуването на имот.

Ипотечен кредит за клиенти без постоянно местоживеене в страната

За покупка на жилищeн имот от чуждестранни/български граждани без постоянно местоживеене в страната, работещи на постоянен трудов договор в чужбина.

Програма „Препоръчай и спести“

Ако имате ипотечен кредит при нас и ни препоръчате на ваш приятел, ние ще възстановим еднократно от 50% до 100% от месечното лихвено плащане по кредита ви.

Подновяване вписването на договорна/законна ипотека

Подновяването на действието на вписването на договорна/законна ипотека в имотен регистър е ангажимент на кредитополучателя и/или третото задължено лице.

Ипотечен сертификат

Част от пътя към закупуването на мечтания дом е сумата, с която банката ви финансира. Предлагаме ви решение, което да ви осигури спокойствие.

Новото лесно!

Булбанк Мобайл

Доведохме банкирането на върха на пръстите ви!

Научете повече

Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл