Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Ипотечен сертификат

Част от пътя към закупуването на мечтания дом е сумата, с която банката ви финансира. УниКредит Булбанк ви предлага решение, с което да ви осигури спокойствие, докато избирате мечтания дом. 

Ипотечен сертификат

Характеристики и предимства

С ипотечният сертификат вие придобивате информация относно възможността за бъдещо финансиране още преди избора на желаното жилище. Той указва максималния размер на ипотечен кредит за покупка на жилищен имот. Издава се в съответствие с декларирани от вас данни и има характер на предварителна информация.

Условия за получаване на ипотечен сертификат

С няколко лесни стъпки можете да кандидатствате и да получите ипотечeн сертификат, както и да преминете през всички стъпки на финансирането за вашия мечтан дом напълно дистанционно.

  • Трудов стаж минимум 1 година
  • Възраст при изтичане срока на кредита - максимум 70 години

Изчисляване на максималния допустим кредит

1Нетен месечен доход от трудово правоотношение
2Обща сума на месечни вноски по съществуващи кредити, вкл. лизинг

3Общ съществуващ лимит по Кредитни карти и Овърдрафти
4Град по местоживеене
Град икона Полето е задължително!
Град икона Полето е задължително!

5Данни за кредита
от 18 г. до 63 г. Вашата възраст не отговаря на изискванията!
Полето е задължително! Срокът на кредита не може да надвишава 35 г.
Възрастта на кредитоискателя при изтичане срока на кредита не трябва да надвишава 70 г. Моля въведете по-кратък срок на кредита!


Допустим кредит, който можете да получите:
Изпратете запитване

Настоящото изчисление е приложимо, само в случай че получените от вас доходи, в качеството ви на кредитоискател, са от трудово правоотношение. При наличие на друг вид източник на доходи, банката си запазва правото да промени посочените по-горе параметри на исканото финансиране или да откаже кредитиране.

Настоящето изчисление е приложимо, само в случай, че възрастта ви на крайната дата за погасяване на кредита не надвишава 70 години.

УниКредит Булбанк АД се ангажира да даде окончателно становище за размера на искания от вас кредит след предоставяне от ваша страна на всички необходими изискуеми документи, отговарящи на условията на банката, за предоставяне на ипотечни кредити на физически лица.

 

Какво да очаквате след това

  • След приключване на заявката до няколко минути ще получите вашия Ипотечен сертификат на посочения имейл адрес.
  • Ипотечният сертификат е с валидност 6 месеца. Време, в което да намерите мечтания дом.
  • В случай на необходимост от допълнителна информация и съдействие за ипотечно кредитиране, на ваше разположение са нашите консултанти на *2274 или заявете консултация.

Наръчник "Моят нов дом"

На какво да обърнете внимание преди, по време и след закупуването на жилището? Какви документи трябва да подготвите, кои институции е необходимо да посетите и какво следва след придобиване на жилището? Отговорите на тези и други въпроси, ще намерите в сайта Моят нов дом.

Научете повече