Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Застраховка „Защитен портфейл“

Осигурете защита срещу загуба и кражба на вашата карта и вещите, които носите с нея. Застраховка „Защитен портфейл“ е продукт, специално създаден от Алианц България за клиентите на УниКредит Булбанк, които притежават основни дебитни и кредитни карти.

 • Финансова защита при: кражба, грабеж или загуба на карта, увреждане на новозакупени стоки с банковата карта, злоупотреба, неправомерно използване на банковата карта
 • Бърза и лесна процедура за сключване и завеждане на щети
 • Преференциална цена на застраховката и възможност за плащането й месечно към програма „Модула’’
 • Валидност на покритията в цял свят

Запитване

Застраховка „Защитен портфейл“

Покритие

 • Злоупотреба с банкова карта
  Покриват се финансови загуби в резултат на неправомерно използване на застрахованата банкова карта, които произтичат от злоупотреба на трети лица със загубена или открадната застрахована банкова карта в период до 48 часа от искането за блокиране на картата.
 • Лично покритие
  Смърт от заболяване или злополука на картодържателя.

 • Изгубени / откраднати лични документи, портмоне, чанта и ключове 
  Застрахователят възстановява до лимита на отговорност разходите за нови лични документи, портмоне, чанта и ключове, ако са откраднати или загубени заедно с банковата карта.
 • Защита на покупката
  Застрахователят възстановява до лимита на отговорност покупната цена на вещи, закупени с банковата карта, които са откраднати или увредени до 30 дни от датата на покупката.

Характеристики

Предмет на застраховката

Икона

Застраховката осигурява на картодържателите на основни дебитни и кредитни карти от УниКредит Булбанк финансова защита вследствие на непредвидени събития като кражба, грабеж и загуба на ключове, портфейл, чанта (заедно с банковата карта), финансова злоупотреба и много други.

Срок

Икона

Застраховката се сключва с неопределен срок по искане на клиента

Валидност

Икона

Застраховката е валидна в цял свят.

Цена на застраховката

Икона

Застраховката се предлага на преференциални цени с годишна или месечна премия (само за програма „Модула“).

Сключване на застраховката

За повече информация за сключването и условията на застраховка „Защитен портфейл“ можете да посетите всеки клон на УниКредит Булбанк или да изпратите запитване.