Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Програма „Препоръчай и спести“

Ваш приятел или роднина се интересува от ипотечен кредит? Препоръчайте ни пред него и спестете от последното лихвено плащане по своя кредит, а вашият приятел ще спести от такси.

Програма „Препоръчай и спести“

Лесно е да препоръчаш и да спестиш!

Знаем, че препоръката от приятел е най-стойностна. Затова създадохме програмата „Препоръчай и спести“, която ви дава възможност да помогнете на приятел или роднина при избора на кредит и финансова институция, а с това и вие и той да получите заслужен бонус до 400 лв. Колкото повече клиенти доведете, толкова повече ще спестите! 

Ако имате ипотечен кредит при нас и ваш приятел също се интересува от такъв, препоръчайте му УниКредит Булбанк и ние ще възстановим еднократно от 50% до 100% (до 400 лв.) от месечното лихвено плащане по кредита ви, а вашият приятел ще спести 50% от таксата документално оформяне на обезпечението за ипотечен кредит (до 400 лв.).

Какво конкретно получавате вие?

Ако лицето, на което сте ни препоръчали, бъде одобрено за ипотечен кредит от UniCredit Bulbank, след усвояването на кредита, ние ще Ви възстановим еднократно за съответния месец*:

  • 100% от месечното лихвено плащане (но не повече от 400 лв.) по ипотечния Ви кредит, ако размерът на кредита на доведения от Вас клиент е поне 70% от остатъчния дълг по кредита Ви.

ИЛИ

  • 50% от месечното лихвено плащане (но не повече от 400 лв.) по ипотечния Ви кредит, ако размерът на кредита на доведения от Вас клиент е по-малко от 70% от остатъчния дълг по кредита Ви.

В случай че имате повече от един кредит, банката ще ви възстанови лихвеното плащане по кредита, който е с по-голям остатъчен дълг.

Какво ще получи вашият приятел?

  • Спестява 50% от таксата за документално оформяне на обезпечението за ипотечния си кредит спрямо действащата тарифа за ФЛ на банката към датата  на усвояване на кредита, която сума може да възлиза на до 400лв.
  • Адекватна консултация и цялостно съдействие по време на целия процес – от кандидатстването до усвояването на ипотечния кредит;
  • Прозрачни и конкурентни условия за ипотечен кредит, съобразени с неговите възможности и изисквания.

Какво трябва да направите?

  • Препоръчайте УниКредит Булбанк на ваш близък, приятел или познат, който се интересува от ипотечен кредит.
  • Препоръчаният от вас приятел следва да кандидатства за ипотечен кредит в банката и при подаване на искането за кредит да ви посочи като референт пред обслужващия го служител.
  • Обслужващият служител предприема действия по обработка на референцията, с цел възстановяване на полагащата ви се сума и спестяване за таксата за вашия приятел.
  • Ако лицето, което сте препоръчали, има одобрен и усвоен ипотечен кредит, ще ви бъде възстановен размера на едно лихвено плащане** (в размер до 400 лв.) по сметката ви в банката.

Споделете на своите близки и приятели възможността да се сдобият с ново жилище чрез ипотечен кредит от УниКредит Булбанк и спестете със сигурност лихвено плащане по вашия кредит! 

Повече информация за програмата можете да получите от Центъра за контакт с клиенти на телефон 0700 1 84 84 или в най-близкия филиал на банката.


*За да получите приспадане на лихвеното плащане в размер до 400 лв., е необходимо към момента на одобрение на референцията да не сте в просрочия по кредитни задължения към УниКредит Булбанк (потребителски кредит, кредитна карта и т. н.).
**Ако сте препоръчали повече от един клиент, ще ви бъдат възстановени, съгласно гореописаните условия, лихвените плащания за толкова месеци, колкото е броят на усвоилите ипотечен кредит клиенти, които сте препоръчали през текущия месец.