Програма „Препоръчай и спести“

Ваш приятел или роднина се интересува от ипотечен кредит? Препоръчайте ни пред него и спестете от последното лихвеното плащане по своя кредит.

Лесно е да препоръчаш и да спестиш!

Знаем, че препоръката от приятел е най-стойностна. Затова създадохме програмата „Препоръчай и спести“, която ви дава възможност да помогнете на приятел или роднина при избора на кредит и финансова институция, а с това и вие да получите заслужен бонус.

Ако имате ипотечен кредит при нас и ваш приятел също се интересува от такъв, препоръчайте му УниКредит Булбанк и ние ще възстановим еднократно от 50% до 100% от месечното лихвено плащане по кредита ви.

Какво конкретно получавате вие?

Ако лицето, на което сте ни препоръчали, бъде одобрено за ипотечен кредит от UniCredit Bulbank и го усвои, ние ще Ви възстановим еднократно за съответния месец*:

  • 100% от месечното лихвено плащане по ипотечния Ви кредит, ако размерът на кредита на доведения от Вас клиент е поне 70% от остатъчния дълг по кредита Ви.

ИЛИ

  • 50% от месечното лихвено плащане по ипотечния Ви кредит, ако размерът на кредита на доведения от Вас клиент е по-малко от 70% от остатъчния дълг по кредита Ви.

В случай че имате повече от един кредит, банката ще ви възстанови лихвеното плащане по кредита, който е с по-голям остатъчен дълг.

Какво ще получи вашият приятел?

  • Адекватна консултация и цялостно съдействие по време на целия процес – от кандидатстването до усвояването на ипотечния кредит;
  • Прозрачни и конкурентни условия за ипотечен кредит, съобразени с неговите възможности и изисквания.

Какво трябва да направите?

  • Препоръчайте УниКредит Булбанк на ваш близък, приятел или познат, който се интересува от ипотечен кредит.
  • Препоръчаният от вас приятел следва да кандидатства за ипотечен кредит в банката и при подаване на искането за кредит да ви посочи като референт пред обслужващия го служител.
  • Обслужващият служител предприема действия по обработка на референцията, с цел възстановяване на полагащата ви се сума.
  • Ако лицето, което сте препоръчали, има одобрен и усвоен ипотечен кредит, ще ви бъде възстановен размера на едно лихвено плащане** по сметката ви в банката.

Споделете на своите близки и приятели възможността да се сдобият с ново жилище чрез ипотечен кредит от УниКредит Булбанк и спестете със сигурност лихвено плащане по вашия кредит! Колкото повече клиенти доведете, толкова повече ще спестите!

Повече информация за програмата можете да получите от Центъра за контакт с клиенти на телефон 0700 1 84 84 или в най-близкия филиал на банката.


*За да получите приспадане на лихвеното плащане, е необходимо към момента на одобрение на референцията да не сте в просрочия по кредитни задължения към УниКредит Булбанк (потребителски кредит, кредитна карта и т. н.).
**Ако сте препоръчали повече от един клиент, ще ви бъдат възстановени, съгласно гореописаните условия, лихвените плащания за толкова месеци, колкото е броят на усвоилите ипотечен кредит клиенти, които сте препоръчали през текущия месец.

Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл
Изтеглете безплатно

Булбанк Мобайл

Открийте сметка, управлявайте средствата си и банкирайте изгодно изцяло през телефона си, без да посещавате клон.

Научете повече