Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Нашите Култура, Цел и Ценности

Нашите Култура, Цел и Ценности

На мисия сме да променим една от водещите банки в Италия в една от най-добрите банки в Европа. Ако отключим потенциала в нашата банка и приложим нашия нов план за банкиране, заедно можем да бъдем по-добра банка за нуждите на нашите клиенти и инвеститори. 

​​​​​​​В УниКредит не се страхуваме да мислим в големи мащаби. Вярваме в силата на нашата индустрия и доброто, което можем да постигнем, когато действаме правилно.

Културата ни е създадена така, че да подсигури, че правим точно това: функционираме, както трябва, по начин, полезен за всички. Става въпрос за синергията между нашите Цел, Ценности и амбиция. Всеки от тези елементи е ключов – но само когато се подсилват взаимно, с екип, обединен зад всяка една равноправно, постигайки успех за всички заинтересувани страни.   

Нашата култура

Ще се обединим от обща култура, която ще ни е опора в позиционирането, енергични и смели. Ще поставим нашите Ценности в центъра на нашите решения. И ще го направим заедно, като един екип, действайки като истински партньори към нашите различни акционери.  

UCB-Our-Culture-906x518-1.jpg
UCB-Our-Culture-906x518-2.jpg

Нашата Цел

УниКредит осъзнава, че нашата цел е от ключово значение за отключване на потенциала на нашите хора, бизнес и общности в цяла Европа. Нашите хора ще бъдат обединени от нова обща цел – създаване на възможности за растеж  – която ще лежи в основата на всичко, което правим.

Нашите ценности

Нашите Ценности са нещо повече от думи. Те са действия. Мандати. Обещания. Когато всички се посветим на тази споделени ценности, ще успеем да ги доставим и към нашите клиенти. Осигурявайки ги на нашите клиенти – без значение от начина, голям или малък – е начинът, по който ще реализираме нашата Цел. 

UCB-Culture-Integrity-1260x844.jpg

Почтеност

Действаме в най-добрите интереси на нашите клиенти.

Ние сме честни, почтени и прозрачни.

Ние вършим правилните неща - дори когато никой не ни контролира.

UCB-Culture-Ownership-1260x844.jpg

Отговорност

Ние изпълняваме нашите обещания и поемаме отговорност за нашите действия и ангажименти.

Ангажирани сме да вземаме решения и да се учим от неуспехите. Ние изразяваме собственото си мнение - изразяваме идеи, мнения или говорим високо, ако забележим нещо погрешно.

UCB-Culture-Caring-1260x844.jpg

Грижа

Ние се грижим за нашите клиенти, общности и един за друг.

Ние с радост си помагаме и работим за успеха на нашите хора. 

Отнасяме се един към друг с уважение и ценим нашите различия.