Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит и Mastercard обединяват сили в подкрепа на хората със зрителни нарушения с Touch Card™

В рамките на партньорството си с Mastercard УниКредит обновява всички свои дебитни, кредитни и предплатени карти с Mastercard Touch Card™.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 27 март 2024 г. в хотел Метрополитан се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

УниКредит се включва в „Часът на Земята“ за 17-та поредна година

Утре, събота, 23 март, в 20.30 ч. местно време, УниКредит ще изгаси осветлението в 33 свои сгради в десет държави за шейсет минути като 6 от тези локации са в България.

УниКредит Булбанк подкрепи проект за изграждане на соларна централа в Ценово

УниКредит Булбанк е единствен финансов партньор при изграждането и експлоатацията на мащабната слънчева електроцентрала "Ценово Солар Плант" в Североизточна България.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява 22 673 лв. на SOS Детски селища България

На 30 юни 2023 г. приключи ежегодната кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България - „Заедно сбъдваме детски мечти!“.

За втора година 800 служители и семействата им се включиха с доброволчески труд из страната

За втора поредна година 800 служители на УниКредит в България и техните семейства се включиха като доброволци в цялата страна по време на Зелен ден 2023 в рамките на Националната доброволческа програма на банката. 

УниКредит подкрепя за шестнадесети път Часът на Земята

На 25 март в 20:30 часа, УниКредит ще изгаси светлините за 60 минути в 35 от своите сгради във всички дванадесет страни от групата, като по този начин ще отбележи шестнадесета поредна година в подкрепа на Часът на Земята. 

УниКредит определя цели за нулеви нетни емисии за секторите с висока въглеродна интензивност

Днес УниКредит обяви, че ще разкрие целите за 2030 г. за трите сектора с най-висока въглеродна интензивност в портфейла си, сред които нефт и газ, производство на електроенергия и автомобилостроене, за постигане на амбицията си за „Нулеви нетни емисии“ до 2050 г.

УниКредит се присъединява към обединението на фин. сектор в защита на биоразнообразието

УниКредит е първата италианска банка, която се присъединява към обединението на финансовия сектор в защита на биоразнообразието (Finance for Biodiversity Pledge) заедно с 15 финансови институции. 

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява 22 992 лв. на SOS Детски селища България

На 30 юни 2022 г. приключи поредната съвместна кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България - „Заедно сбъдваме детски мечти!“.