Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит Булбанк революционизира мобилното банкиране с "Моят автомобил“

УниКредит Булбанк предлага на своите клиенти иновативната функционалност „Моят автомобил“, променяйки начина, по който клиентите използват мобилното банкиране. 

УниКредит Булбанк се утвърждава като лидер в дигиталното банкиране

Банката е призната за най-добра дигитална банка за 2023 година от Global Finance, като е отличена и в още две категории – за мобилно приложение и дигитални услуги за търговско финансиране.

Дигитално кандидатстване за кредит през Булбанк Мобайл

Ежедневно ние от УниКредит Кънсюмър Файненсинг се стремим да даваме по-голяма възможност клиентът сам да определи параметрите на индивидуалната си оферта за кредит. 

Стартира инициативата Together4Digital в подкрепа на дигитализацията на МСП в България

УниКредит Булбанк в сътрудничество с Майкрософт и Crayon стартират инициативата Together4Digital в България. 

УниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти

ниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти, чрез който могат да разчитат на дистанционен обслужващ банкер и да се възползват от пълно банково обслужване от разстояние. 

Очаквайте скоро! Безконтактни плащания с УниКредит Булбанк и Google Pay

Очаквайте скоро плащане с едно докосване – по-бързо, лесно и удобно с УниКредит Булбанк и Google Pay. Услугата ще е достъпна за физически и юридически лица, клиенти на банката с дебитни и кредитни карти VISA.

Незабавни парични преводи за клиенти на УниКредит Булбанк

Клиентите на УниКредит Булбанк вече имат възможност да нареждат и получават парични средства в рамките на 10 секунди чрез Програмата за незабавни плащания Blink.

С УниКредит Лизинг вече може да подписвате лизинговите си договори от разстояние с Evrotrust

УниКредит Лизинг, съвместно с компанията за удостоверителни услуги Евротръст Технолъджис*, вече предоставя възможност на своите клиенти да подписват лизингови договори електронно.

По данни на УКБ и Visa: С над 40% са скочили плащанията на POS терминали за 1Q на 2022г.

Все по-често плащаме с карта покупки на минимална стойност като например сутрешното кафе и пакет дъвки, показват данните на УниКредит Булбанк и Visa в България.

Корпоративните клиенти могат да сравняват фин. си показатели с тези на конкурентите си

Нова функционалност за корпоративните клиенти на електронното банкиране – Булбанк Онлайн, им дава възможност за мониторинг на финансовите им показатели и сравнителен анализ спрямо пет конкурентни компании на пазара.