Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Стартира инициативата Together4Digital в подкрепа на дигитализацията на МСП в България

УниКредит Булбанк в сътрудничество с Майкрософт и Crayon стартират инициативата Together4Digital в България. 

УниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти

ниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти, чрез който могат да разчитат на дистанционен обслужващ банкер и да се възползват от пълно банково обслужване от разстояние. 

Очаквайте скоро! Безконтактни плащания с УниКредит Булбанк и Google Pay

Очаквайте скоро плащане с едно докосване – по-бързо, лесно и удобно с УниКредит Булбанк и Google Pay. Услугата ще е достъпна за физически и юридически лица, клиенти на банката с дебитни и кредитни карти VISA.

Незабавни парични преводи за клиенти на УниКредит Булбанк

Клиентите на УниКредит Булбанк вече имат възможност да нареждат и получават парични средства в рамките на 10 секунди чрез Програмата за незабавни плащания Blink.

С УниКредит Лизинг вече може да подписвате лизинговите си договори от разстояние с Evrotrust

УниКредит Лизинг, съвместно с компанията за удостоверителни услуги Евротръст Технолъджис*, вече предоставя възможност на своите клиенти да подписват лизингови договори електронно.

По данни на УКБ и Visa: С над 40% са скочили плащанията на POS терминали за 1Q на 2022г.

Все по-често плащаме с карта покупки на минимална стойност като например сутрешното кафе и пакет дъвки, показват данните на УниКредит Булбанк и Visa в България.

Корпоративните клиенти могат да сравняват фин. си показатели с тези на конкурентите си

Нова функционалност за корпоративните клиенти на електронното банкиране – Булбанк Онлайн, им дава възможност за мониторинг на финансовите им показатели и сравнителен анализ спрямо пет конкурентни компании на пазара.

УниКредит Булбанк отчита сериозен ръст в електронното подписване

От началото на 2022 година УниКредит Булбанк отчита значително покачване на броя желаещи да подписват документи за кредитни и некредитни продукти и услуги електронно в сегмент малки предприятия.

УниКредит Булбанк: Дигиталните канали са основен инструмент за разплащания на нашите клиенти

В отговор на постоянното усъвършенстване на дигиталните услуги все повече потребители предпочитат възможностите на дигиталните банкови плащания.

Нов дистанционен хъб за обслужване на бизнес клиентите на УниКредит Булбанк

В продължение на стратегическата си цел, да предлага все повече продукти и услуги изцяло дистанционно, както и в отговор на растящото търсене на съдействие от страна на клиенти юридически лица, УниKредит Булбанк създаде специализиран дистанционен хъб за обслужване на бизнес клиенти.