Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит Лизинг подкрепя нова премиум такси компания

„Ключът за успешния бизнес е в създаването на истински партньорски отношения с клиентите. Готови сме да ги подкрепим в избора им за по-зелена мобилност и екологичност,“ заяви Иван Апостолов, главен изпълнителен директор на УниКредит Лизинг.

УниКредит Булбанк представя първата на пазара платформа за е-обмен на документи за юридически лица

Платформата следва стратегията на УниКредит Груп и УниКредит Булбанк за оптимизация и дигитализация на процесите, продуктите и услугите.

УниКредит Булбанк представи новите инвестиционни възможности на onemarkets Fund

УниКредит Булбанк представи своите ексклузивни инвестиционни решения за пазара на инвестиции в България чрез въвеждането на фондовете onemarkets.

УниКредит Булбанк подкрепи проект за изграждане на соларна централа в Ценово

УниКредит Булбанк е единствен финансов партньор при изграждането и експлоатацията на мащабната слънчева електроцентрала "Ценово Солар Плант" в Североизточна България.

УниКредит Булбанк и Европейския инвестиционен фонд подписаха кредитна гаранция в подкрепа на МСП

Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ), който е част от групата на Европейската инвестиционна банка (Групата на ЕИБ), подписа гаранционни споразумения с УниКредит Булбанк. 

Централна и Източна Европа е регион на растеж за Европа и УниКредит

Анализаторите на УниКредит очакват икономиките в ЦИЕ да нараснат с около 3% през 2024 г. и 2025 г., сходни темпове на растеж ще отбележат и Западните Балкани. 

УниКредит Булбанк събра водещи експерти на дискусионна среща по ESG теми

По време на събитието ESG консултанти и експерти от банката и бизнеса споделиха своите добри практики и насоки как да се структурират правилно целите на компаниите, как всички нови изисквания могат да бъдат възможности за развитие и успех на бизнеса , какво предстои по първа вълна ESG/CSRD

УниКредит и Alpha Services and Holdings обявяват сливане в Румъния и партньорство в Гърция

УниКредит Румъния и Алфа Банк Румъния се споразумяха за основните икономически условия по сливането между двете финансови институции, с което се създава третата по големина банка на местния пазар с общ пазарен дял от 12% по отношение на общите активи.

УниКредит Булбанк и Алианц България удължават ексклузивното си партньорство за нов 5-годишен период

УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха ново споразумение, което продължава с още 5 години ексклузивния договор за сътрудничество.