Новини

Информация за клиенти на УниКредит Лизинг

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че се удължава срока, в който при плащане на данъка върху превозните средства за цялата година се ползва отстъпка от 5 на 100.

УниКредит с потвърден рейтинг и перспектива от две международни агенции

Две международни рейтингови агенции –  Fitch Ratings и Moody’s потвърдиха оценките си за УниКредит.

УниКредит Булбанк подписа споразумение за 100 млн. евро с ЕИФ, в подкрепа на МСП

Документа подписаха Лиляна Павлова, вицепрезидент на ЕИБ и Винсент ван Стеенсел, отговарящ за инструментите със споделен риск в ЕИБ, Септимиу Постелнику, главен оперативен директор на УниКредит Булбанк и Ралука Попеску, директор Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране на УниКредит Булбанк.

УниКредит Булбанк е партньор на проект за изграждане на соларен парк в България

УниКредит Булбанк осигури допълнително финансиране на една от най-големите корейски енергийни компании  KOEN и специализирана в изграждане на соларни паркове SDN.

България ще постигне икономически ръст 3% на фона на предизвикателна година за световната икономика

Страната ще е сред най-добре представящите се от развиващите се пазари. Тази прогноза направиха в изложението си главният икономист на УниКредит за ЦИЕ Дан Букша и главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов. 

#InvestEU: Подкрепата на ЕИФ и УниКредит за иновативни МСП в ЦИЕ се увеличава до 1 милиард евро

С нови 500 млн. евро ще бъдат подпомогнати иновативни дружества в девет страни от региона, включително и в България. Средствата ще бъдат разпределени чрез девет местни банки и шест лизингови дружества. Очаква се да бъдат подпомогнати 1 300 МСП.

Телевизорите и компютрите са най-предпочитаните стоки на Черния петък

Според анализа на УниКредит Кънсюмър Файненсинг клиентите все повече се насочват към онлайн пазаруване.

УниКредит Булбанк се включва в кампания с правоохранителните органи срещу финансовите “мулета”

Глобалната кампания е организирана от Европейския център за борба с киберпрестъпленията към Европол и координационният орган на ЕС за съдебно сътрудничество - Евроджъст, а партньор е Европейската банкова федерация.

УниКредит Булбанк продава портфейл от необслужвани заеми на APS и Balbec Capital

УниКредит Булбанк е постигнала споразумение с APS и Balbec Capital за продажба на портфейл от обезпечени и необезпечени необслужвани кредити на малки и средни предприятия и корпоративни клиенти.

Инвестициите на българите растат с по 1/4 на година, но все още са само 2% от спестяванията

За последните 10 години обемът на инвестициите на домакинствата в България отбелязва ръст от 250%. За същия период обемът на депозитите се е увеличил със 135%.