Новини

Персонални дистанционни банкери ще обслужват клиентите на УКБ

Част от клиентите на УниКредит Булбанк ще имат възможност да ползват всички банкови услуги и продукти напълно дистанционно. 20 дистанционни банкери в София и Пловдив обслужват физически лица и клиенти с малък бизнес. 

Кредити при облекчени условия за издаване на гаранции, акредитиви и експортни оборотни лимити

УниКредит Булбанк ще отпуска кредити при облекчени условия по издаване на банкови гаранции, акредитиви и експортни оборотни лимити. Това стана ясно след като банката подписа споразумение за гаранционната схема с Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ).

УниКредит Булбанк е избрана за най-добра банка за частно банкиране в страната

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е отличено като най-доброто в страната в международната класация на Global Finance. Групата на УниКредит печели авторитетната награда и за Централна и Източна Европа, както и в Чехия и Австрия (с Шолербанк).

УКБ - най-добър доставчик на услуги и пазарен лидер в управлението на парични средства

Клиентско проучване обяви групата на УниКредит за най-добрия доставчик на услуги и/или пазарен лидер за управление на парични средства в общо дванадесет държави  

България ще достигне предкризисните нива на БВП през втората половина на 2022

Българската икономика ще се върне към нивата на БВП от преди пандемията в края на 2022 г., а пълното възстановяване на пазара на труда ще отнеме около три години и половина.

Теодора Петкова - „Банкер на годината 2020” за доверие устойчиво развитие на УКБ

Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УниКредит Булбанк получи приза „Банкер на годината 2020” за доверие на акционерите и за непрекъснатостта в устойчивото развитие на годишните награди на вестник "БАНКЕРЪ". 

Емилиано Стайнфл стана част от генералния съвет на Конфиндустрия България

Конфиндустрия България е консултативен Комитет на Италианското Предприемачество в България.

Класация SeeNews ТOP 100 SEE: УКБ е най-високо в подреждането от българските банки

УниКредит Булбанк запазва шестото си място в класацията на 100-те най-добри банки на SeeNews за региона на Югоизточна Европа (ЮИЕ). Банката е първа по големина сред българските участници и единственият представител на страната в топ 10.

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е най-доброто в България

Частното банкиране на УниКредит Булбанк е обявено за най-доброто Частно банкиране в България. Признанието се връчва от наградите 'Global Private Banking Awards' на международните издания PWM  и The Banker.

УниКредит в България с нова карта с възможност за разсрочено плащане на покупките

УниКредит в България предоставя нова банкова карта на своите клиенти, която съчетава стоковото кредитиране с характеристиките на кредитните карти.