Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Борислав Бангеев е новият Директор Корпоративно банкиране на УниКредит Булбанк

Надзорният съвет на банката избра Борислав Бангеев като нов Директор Корпоративно банкиране, който остава член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк. Досега на тази позиция беше Ралука Попеску, която продължава кариерата си като Директор Корпоративно банкиране на УниКредит Банк Румъния.

Групата на ЕИБ и УКБ ще осигурят над 630 млн. евро за малки и средни предприятия в България

Днес Групата на Европейската инвестиционна банка и УниКредит Булбанк подписаха гаранция под формата на синтетична секюритизация, покриваща първи по ред загуби на структурирано портфолио от заеми към МСП и дружества със средна капитализация, отпуснати от УниКредит Булбанк.

Корпоративните клиенти могат да сравняват фин. си показатели с тези на конкурентите си

Нова функционалност за корпоративните клиенти на електронното банкиране – Булбанк Онлайн, им дава възможност за мониторинг на финансовите им показатели и сравнителен анализ спрямо пет конкурентни компании на пазара.

УниКредит Булбанк отчита сериозен ръст в електронното подписване

От началото на 2022 година УниКредит Булбанк отчита значително покачване на броя желаещи да подписват документи за кредитни и некредитни продукти и услуги електронно в сегмент малки предприятия.

Главният изпълнителен директор на УКБ Цветанка Минчева застава начело на УС на СЖББ

Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, застава начело на Управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ).

УКБ с награда за най-голям пазарен дял в 30-тото издание на наградите „Банка на годината“

УниКредит Булбанк получи наградата „Банка на годината“ в категорията „Пазарен дял“. Отличието беше връчено снощи на 30-тата юбилейна церемония, организирана от Асоциация Банка на годината.

Над 30% от запитванията за инвестиционни проекти са за изграждане на фотоволтаични централи

Според експертите на УниКредит Булбанк интересът на Малкия и микро бизнес за изграждането на фотоволтаични съоръжения на техни помещения (складове, промишлени сгради, халета и др.) е в резултат на ниските разходи за поддръжка и сравнително бързата възвръщаемост. 

УниКредит Булбанк отново се включва в инициативата на БФБ и Централния депозитар „Ден за акции“

На 15 юни 2022 г. всички индивидуални клиенти на УниКредит Булбанк като физически лица ще имат възможност да търгуват акции на пазарите организирани от БФБ без такси и комисионни при изпълнението по поръчките.

УниКредит Булбанк рефинансира изграждане на соларен парк в България

УниКредит Булбанк продължава партньорството си с една от най-големите корейски енергийни компании KOEN и специализираната в изграждане на соларни паркове SDN.

УниКредит Булбанк предоставя възможност за електронно подписване на договор за ипотечен кредит

Всеки дигитално подписан договор спестява 210 страници и над 45 минути време за клиента.