Новини

Проучване на клиентска удовлетвореност 2022

Участвайте в проучването на EUROMONEY за Търговско Финансиране 2022.

Фондация УниКредит увеличава своята подкрепа за научни изследвания и проучвания

Фондация УниКредит още веднъж стартира няколко конкурса, насочени към подкрепа на млади европейски таланти в областта на научните изследвания и проучвания. Това включва 8 покани за 32 стипендии и аспирантури, възлизащи общо на повече от 1.2 млн. евро.

УниКредит е победител на наградите на Euromoney за отлично представяне за 2021 г.

Водещото европейско издание за бизнес и финанси обяви УниКредит за „Най-добра банка за трансакционни услуги в Западна Европа“ и „Най-добра банка за консултантски услуги в Централна и Източна Европа“

Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добра банка попечител в България за 2021 г.

Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк за „Най-добра банка попечител в България“ за 2021 г. Банката получава това отличие за осма поредна година.

Цветанка Минчева е избрана за председател на УС и Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк

Надзорният съвет на УниКредит Булбанк гласува днес назначението на Цветанка Минчева за председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк. Назначението подлежи на одобрение от Българската народна банка и регистрация в Търговския регистър.

Стандарти на УниКредит за финансово измерване в рамките на „Банкиране със социално въздействие“

Системата за измерване и оценка е разработена съвместно с експертната група Human Foundation за по-високи резултати на финансовите проекти със социално въздействие.

УниКредит се включва в паневропейския гаранционен фонд в кредити за възстановяването след COVID-19

УниКредит се включва в паневропейския гаранционен фонд до 300 млн. евро в кредити за подпомагане на възстановяването след COVID-19 в подкрепа на български, хърватски и словашки МСП.

УниKредит Булбанк участва в реализиране на бизнес проект за възобновяема енергия

Инвестиционно банкиране на УниКредит в България, Виена и Италия реализираха успешно сделка в сектора на възобновяемите енергийни източници с ключов за Групата клиент - Enel Green Power.

Фондация УниКредит дарява 30 хил. евро за 4 български проекта в подкрепа на детството

Общо четири български проекта получават финансовата подкрепа от Фондация УниКредит на обща стойност 30,000 евро.

Обръщение на Андреа Орчел към клиентите

За мен е изключителна гордост да бъда назначен за Главен изпълнителен директор на УниКредит и поемам лично отговорността действително да изпълняваме ролята и на партньор по начина, по който очаквате от своята банка.