Новини

УниКредит Булбанк става основен партньор на Народен театър „Иван Вазов“

УниКредит Булбанк и Народен театър „Иван Вазов“ сложиха начало на своето партньорство в подкрепа на развитието на българския театър.

„Пролетни етюди“ на Моста на влюбените

Най-очакваният сезон, пролетта, е представен в първата изложба на УниКредит Студио за тази година „Пролетни етюди“, която включва завладяващите фотографии на „Етюд-и-те на София“ и се осъществява в партньорство със Столична община.

УниКредит Студио показа как изглежда лицето на любовта

Фотографската експозиция е дело на младия фотограф Ксения Маргарит и може да бъде разгледана в пространството за съвременно изкуство УниКредит Студио.

Морско бягство от действителността в центъра на София

Изложбата Морско бягство от действителността на Калоян Илиев – Кокимото официално беше открита в УниКредит Студио, намиращо се на пл. „Света Неделя“ 7 в София.

Изложбата People of Sofia в УниКредит Студио открива фестивала „Фотофабрика“


Изложбата “Хората на София“ на Вихрен Георгиев, която може да бъде разгледана в УниКредит Студио до 18 май, откри фестивала „Фотофабрика“. За първи път пространството за култура на УниКредит Булбанк, намиращо се на пл. „Света Неделя“ 7 в София, е домакин на откриващата изложба.

Коледа в пространството за съвременно изкуство - УниКредит Студио

УниКредит Студио ви кани да се потопите в празнично декорираното пространството за съвременно изкуство, както и да участвате в инициативата Коледа в УниКредит Студио от 6 декември 2018 до 11 януари 2019.

Изложба събра 30 от най-успешните примери от българския дизайн за последната година

Изложбата беше открита официално на 8 ноември в УниКредит Студио от главния оперативен директор и зам.-председател на УС на банката Енрико Минити. Ирина Дакова от Дирекция Култура към Столична община също приветства авторите на изложбата.

Арт проект за космическа мисия на НАСА ще бъде представен в УниКредит Студио

УниКредит Студио стартира есенния артистичен сезон с изложбата LIGHTFLIGHT на Ивайло Христов. Изложбата „ни изстрелва“ на сондата Osiris-Rex, която има за цел да достигне астероида Bennu.

Победителите от националния конкурс „Фoтоакадемика 2018“ представиха творбите си в УниКредит Студио

Учениците, спечелили престижните награди в 19-тото издание на националния фотографски годишен конкурс „Фoтоакадемика 2018“, представиха творбите си в УниКредит Студио.

Сандра Стойчева и Магдалена Николова представиха изложбата Точка на баланс в УниКредит Студио

Магдалена Николова и Сандра Стойчева, две млади български художнички, представиха съвместната си изложба “ТОЧКА НА БАЛАНС” в УниКредит Студио.