Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Фотографът Владислав Терзийски представя красотата на България в УниКредит Студио

Новини

Фотографът Владислав Терзийски представя красотата на България в УниКредит Студио
  • Изложбата е част от проекта „Опознай България“, който е партньорство между УниКредит Булбанк и Digital Tour Guide, интерактивен виртуален туристически аудио гид.

„България се събира в една шепа на картата, но ако човек реши да се зарови в нейните исторически, природни и културни забележителности, то той може да си остане тук завинаги“, споделят създателите на мобилното приложение Digital Tour Guide Александър и Братан Братанови. „Опознай България“ е партньорски проект между УниКредит Булбанк и интерактивния туристически гид Digital Tour Guide и едноименната изложба е естественото му продължение. Вдъхновен от красотата и многообразието на спиращи дъха гледки, фотографът Владислав Терзийски ни разказва визуалните си истории. Потопената църква „Св. Иван Рилски“, язовира „Широка поляна“ отвисоко, заснежените куполи на храм-паметника „Св. Александър Невски“ и други могат да бъдат разгледани до 17 май в УниКредит Студио, пространството за съвременно изкуство на УниКредит Булбанк (София, пл.  Св. Неделя 7).  Входът на изложбата е свободен.

Digital Tour Guide е интерактивна апликация за Android и iOS устройства, чрез която потребителите получават достъп до увлекателни истории в аудио формат, за множество интересни места, ценни обекти с културно историческа стойност и експонати, представени в различни музеи. Чрез използване на местоположението на потребителите, Digital Tour Guide дава предложения за разнообразни места за посещение, разположени в близост до тях, както и допълнителна информация за местата и разстоянието. 

Повече информация за изложбата можете да намерите на страницата, посветена за нея в сайта. 
Повече подробности за проекта, може да откриете отново в сайта на следния линк


Допълнителна информация за медии:

Дарина Радославова, тел +359 887 505273, Ebsjob/SbeptmbwpwbAVojDsfejuHspvq/CH

Екатерина Анчева, тел +359 894 518 193 , flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch