Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Опознай България

Изложба на Владислав Терзийски

Опознай България

Мислим си, че познаваме добре България, но винаги има с какво още да ни изненада. Затова е време за едно различно пътешествие. Заповядайте на изложбата „Опознай България“, на която фотографът Владислав Терзийски дава нов поглед върху природата и архитектурата на България. Оставете снимките да ви разкажат скритите истории на българските градове.


Изложбата ще продължи от 3 до 17 май 2022 в УниКредит Студио и централен филиал на УниКредит Булбанк в София на пл. Света Неделя 7. В следващите месеци до края на годината изложбата ще пътува и до други филиали на банката в страната.

40269977_10214720021428651_1825956683914936320_n.jpg

За Владислав Терзийски

Започва да се занимава с фотография като малък, когато случайно намира стар фотоапарат в гардероба на баба си и започва да се учи сам.

Предпочита да снима природата такава, каквато е, без човешка намеса. Снима от земя и въздух, за да разкаже нова история за познато място или да ни запознае със съвсем ново такова.

Обожава да снима в България. Разнообразието го вдъхновява, но определено има и сантимент към родната земя. Любимото му място за фотографии е планината, където може да остане сам и да се вглъби в снимането. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изложбата е част от проекта „Опознай България“, който е партньорство между УниКредит Булбанк и Digital Tour Guide, интерактивен виртуален туристически аудио гид. Чрез него всеки може да получи достъп до увлекателни истории в аудио формат за интересни места с културно-историческа стойност, както и експонати, представени в различни музеи в страната.

Научете повече за проекта и хората, които стоят зад разработването на приложението.

dtg-qr-code-svg-app-stores.png