Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Присъединете се към УниКредит

 

 

 

 

 

 

 

 

Присъединете се към УниКредит

Ние, в УниКредит, сме отворени за смели и иновативни идеи и предлагаме продукти и решения, които дават възможност на хората да бъдат по-успешни и по-удовлетворени. Нашата цел е да бъдем банката за бъдещето на Европа и търсим хора, които имат желание да поемат с нас в тази посока. 
Бизнесът ни създава инвестиции, ресурси и нови възможности, които стимулират развитието на нашите служители, като им предоставят уникално и динамично професионално преживяване. Ще се радваме да допълните екипа ни с вашите таланти и силни страни и да изградите кариера, в която ще бъдете възнаградени подобаващо за постиженията ви.

Кандидатствай

Отключете своя потенциал

Вярваме, че добрата работа идва с благоприятната среда и и правилните ценности. Ние поставяме нашите ценности - Почтеност, Отговорност и Грижа - в основата на всички наши решения и действия.
Те позволяват да отключим потенциала си и постигнем нашата цел - да създаваме възможности за растеж за всички заинтересовани страни.
Ние изграждаме глобален екип от мотивирани хора, които искат да променят начина, по който банкираме и да създадат реални ползи на нашите клиенти.
Ако сте любознателни, амбициозни и ориентиран към резултатите, ще се радваме да се срещнем с вас!

 

Програми и инициативи