Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Присъединете се към УниКредит

 

 

 

 

 

 

 

 

Присъединете се към УниКредит

Ние, в УниКредит, сме отворени за смели и иновативни идеи и предлагаме продукти и решения, които дават възможност на хората да бъдат по-успешни и по-удовлетворени. Нашата цел е да бъдем банката за бъдещето на Европа и търсим хора, които имат желание да поемат с нас в тази посока. 
Бизнесът ни създава инвестиции, ресурси и нови възможности, които стимулират развитието на нашите служители, като им предоставят уникално и динамично професионално преживяване. Ще се радваме да допълните екипа ни с вашите таланти и силни страни и да изградите кариера, в която ще бъдете възнаградени подобаващо за постиженията ви.

Кандидатствай

 

Да градим нашето бъдеще заедно

Всички допринасяме за нашия споделен успех. Ние трансформираме начина, по който работим и намираме лесни решения за сложни предизвикателства благодарение на нашата убеденост,креативност и иновативен подход.

EVP-pillar-1.png

 

Разкриваме най-доброто у хората

Нашите хора са нашият основен актив - те са много повече от служители. Ние насърчаваме баланса между работата и личния живот, създаваме подкрепяща и динамична работна среда.

EBP-pillar2-video-thumbnail.png

 

Обединени в многообразието

Нашата култура на приобщаване ни вдъхновява да си сътрудничим и растем на глобално ниво чрез споделяне на различен опит. Всеки различен глас, култура и перспектива обогатява нашата общност: Една банка, една УниКредит.

EVP-pillar three.png

 

Помагаме нашите хора да израстват

Предизвикваме нашите колеги да надскочат своите очаквания, за да постигнат по-големи цели. Инвестираме в професионалното и личното им развитие чрез възможности за обучение.

 

EBP-pillar4-video-thumbnail.jpg

 Защото в УниКредит можете да усетите разликата

Търсите ли работна среда, в която креативността и иновативният подход имат значение? Среда, в която вашите идеи, мечти и амбиции имат значение?
УниКредит Ви предлага предизвикателни възможности за работа и специални програми в различни локации и бизнес зони, за да ви даде възможност да градите Банката на бъдещето заедно с нас.
Научете повече за нашата организация и открийте нашите програми като посетите раздела по-долу.

Програми и инициативи