Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Присъединете се към УниКредит

#dowhatmatters

 

 

 

 

 

 

 

Присъединете се към УниКредит

В УниКредит ние вярваме в банкирането за важните неща. Заедно ние се ангажираме да правим важните неща за нашите клиенти и колеги, което означава предоставяне на реални решения за техните цели и постигане на съществени резултати.

#dowhatmatters е същността на това кои сме и кои искаме да бъдем. Това е обещанието, което УниКредит поема към своите настоящи и бъдещи служители.

Кандидатствай

Какво означава #dowhatmatters?

 

Да градим нашето бъдеще заедно

Всички допринасяме за нашия споделен успех. Ние трансформираме начина, по който работим и намираме лесни решения за сложни предизвикателства благодарение на нашата убеденост,креативност и иновативен подход.

EVP-pillar-1.png

 

Разкриваме най-доброто у хората

Нашите хора са нашият основен актив - те са много повече от служители. Ние насърчаваме баланса между работата и личния живот, създаваме подкрепяща и динамична работна среда.

EBP-pillar2-video-thumbnail.png

 

Обединени в многообразието

Нашата култура на приобщаване ни вдъхновява да си сътрудничим и растем на глобално ниво чрез споделяне на различен опит. Всеки различен глас, култура и перспектива обогатява нашата общност: Една банка, една УниКредит.

EVP-pillar three.png

 

Помагаме нашите хора да израстват

Предизвикваме нашите колеги да надскочат своите очаквания, за да постигнат по-големи цели. Инвестираме в професионалното и личното им развитие чрез възможности за обучение.

 

EBP-pillar4-video-thumbnail.jpg

 Защото в УниКредит можете да усетите разликата

Търсите ли работна среда, в която креативността и иновативният подход имат значение? Среда, в която вашите идеи, мечти и амбиции имат значение?
УниКредит Ви предлага предизвикателни възможности за работа и специални програми в различни локации и бизнес зони, за да ви даде възможност да градите Банката на бъдещето заедно с нас.
Научете повече за нашата организация и открийте нашите програми като посетите раздела по-долу.

Програми и инициативи