ИТ кариера в банката

IT specialist working on a UniCredit workstation

Станете част от нашия екип

ИТ екипът на банката се състои от 180 ИТ специалисти от различни области, които работят съгласно най-добрите практики и в изключително динамична среда.

Нашата визия е да приложим иновациите в ежедневието на нашите клиенти, за да направим банковите продукти и услуги по-лесни и достъпни за тях. Именно поради тази причина търсим хора, които са готови да променят съществуващото в момента и да допринесат с нови идеи, възможности и алтернативи за развитието на иновативните услуги за нашите клиенти.

Какво е да си ИТ в една банка?

Какво е да си ИТ в една банка?

Как се работи в подобна динамична среда? На тези и много други въпроси отговарят колеги от управление „Информационни технологии“, с които ви срещаме в специално създадено видео.

Топ работодател

През 2020 година нашата водеща позиция като най-добър работодател в България беше потвърдена от международния институт Top Employers Institute и получихме престижните сертификати Top Employers Bulgaria и Top Employers Europe, присъждани само на най-добрите работодатели в света. Сертификатът потвърждава най-високото качество във всички области и условия на работа при нас.