Нагоре икона Бутон за връщане към началото

ИТ кариера в банката

ИТ кариера в банката

IT specialist working on a UniCredit workstation

Станете част от нашия екип

Повече от 200 ИТ специалисти са ангажирани с разработването и поддръжката на дигиталните решения на УниКредит Булбанк. Финансовата институция е предпочитано място за работа от множество програмисти, тестери, системни аналитици, инфраструктурни архитекти, системни и мрежови администратори, администратори на бази данни и приложения и много други.

Всички те активно участват в дигитализацията и трансформацията на банковите услуги и продукти. Амбицията и стремежът им е да реализират лесни и удобни за клиентите решения.

Какво е да си ИТ в една банка?

Какво е да си ИТ в една банка?

Какви умения за необходими на един ИТ специалист, за да работи в УниКредит Булбанк? Какво мислят ИТ специалистите за дигитализацията на банковия бизнес? Как участват в процеса на дигитална трансформация на банковите продукти и услуги?

На тези и много други въпроси отговарят колеги от управление „Информационни технологии“, с които ви срещаме в специално създадените видеа по темата.

УниКредит Булбанк е отличена от Top Employers Institute и е сред топ работодателите в Европа през 2023 г. Наградата за работодател на европейско ниво е присъдена на УниКредит благодарение на местните сертификации, получени от банките от групата в Австрия, България, Германия, Унгария, Италия и Сърбия, както и дигиталния хъб в Полша.
Отличието е благодарение на силния ангажимент на банката да създаде едно по-добро място за работа за хората си, развивайки многообразието, равнопоставеността и приобщаването и осигурявайки отлични възможности за професионално израстване и развитие на работното място.

Top_Employer_Bulgaria_2023.png  Top_Employer_Europe_2023.png