Нагоре икона Бутон за връщане към началото

ИТ кариера в банката

ИТ кариера в банката

IT specialist working on a UniCredit workstation

Станете част от нашия екип

Повече от 200 ИТ специалисти са ангажирани с разработването и поддръжката на дигиталните решения на УниКредит Булбанк. Финансовата институция е предпочитано място за работа от множество програмисти, тестери, системни аналитици, инфраструктурни архитекти, системни и мрежови администратори, администратори на бази данни и приложения и много други.

Всички те активно участват в дигитализацията и трансформацията на банковите услуги и продукти. Амбицията и стремежът им е да реализират лесни и удобни за клиентите решения.

Какво е да си ИТ в една банка?

Какво е да си ИТ в една банка?

Какви умения за необходими на един ИТ специалист, за да работи в УниКредит Булбанк? Какво мислят ИТ специалистите за дигитализацията на банковия бизнес? Как участват в процеса на дигитална трансформация на банковите продукти и услуги?

На тези и много други въпроси отговарят колеги от управление „Информационни технологии“, с които ви срещаме в специално създадените видеа по темата.

Топ работодател

През 2020 година нашата водеща позиция като най-добър работодател в България беше потвърдена от международния институт Top Employers Institute и получихме престижните сертификати Top Employers Bulgaria и Top Employers Europe, присъждани само на най-добрите работодатели в света. Сертификатът потвърждава най-високото качество във всички области и условия на работа при нас.