Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви предупредим за повишен риск от фишинг атаки, свързани със съобщения, подканящи директно въвеждане на банкова и лична информация под претекст актуализиране на клиентски данни.

Годишно Общо събрание на акционерите на УниКредит Булбанк АД - 30 март 2023 г.

На редовното годишно Общо събрание на акционерите на УниКредит Булбанк АД, проведено на 30 март 2023 г., беше прието решение печалбата за 2022 г. след облагането й с данъци да бъде разпределена на акционерите на банката под формата на дивиденти за 2022 г.

Съобщение за клиенти на УниКредит Булбанк във връзка с приемане на нов бранд карти UnionPay

Уважаеми клиенти,
Бихме искали да Ви информираме, че от 19.03.2023г. УниКредит Булбанк АД осигурява възможност на реалните ПОС терминали да бъдат приемани карти с бранда UnionPay.

Съобщение за клиентите на УниКредит Булбанк във връзка с актуализацията на лични данни

В съответствие с установената правна рамка, считано от 27.03.2018 г. „УниКредит Булбанк“ АД следва  периодично да преглежда и актуализира данните на своите текущи клиенти.

Какво ново от УниКредит Кънсюмър Файненсинг?

УниКредит Кънсюмър Файненсинг и през тази година продължава да разширява функционалностите в дигиталния процес при потребителските кредити в Булбанк Мобайл* - в частност индивидуална оферта и дигитализиране на медицинския въпросник.

Промоция 0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД в ИКЕА

Обзавеждането на мечтания дом сега е мисия възможна с невероятното предложение от ИКЕА и УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.  

УниКредит Булбанк стартира приемането на UnionPay карти на своите банкомати

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че от 27.01.2023г. банкоматите на УниКредит Булбанк АД ще могат да приемат карти с бранда UnionPay. По този начин УниКредит Булбанк разширява потрфолиото си от приемани брандове в своята мрежа.

УниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти

ниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти, чрез който могат да разчитат на дистанционен обслужващ банкер и да се възползват от пълно банково обслужване от разстояние. 

Информация за клиенти във връзка с рискови фактори при сделки Търговско Финансиране

Уважаеми клиенти,

Напомняме Ви да обръщате внимание на рисковите фактори при сделки Търговско финансиране.

УниКредит Булбанк преустановява нареждането и получаването на преводи в хърватска куна

Във връзка с влизането на Хърватия в Еврозоната, считано от 01.01.2023г. УниКредит Булбанк АД преустановява нареждането и получаването на преводи в хърватска куна (HRK), както и покупкo-продажбата на хърватска куна (HRK) с клиенти.