Новини

Празнично работно време на дежурните офиси на УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на предстоящите Коледни празници /24.12 – 28.12/ в своите дежурни офиси.

УКБ удължава срока, в който може да се кандидатства за разсрочване на заемите

Като част от решението за справяме с кризата COVID-19: УниКредит Булбанк удължава срока, в които граждани и фирми могат да кандидатстват за разсрочване на заемите до края на март 2021.

Банкиране по време на COVID-19

Здравето и благополучието на Вас, нашите клиенти, и на колегите са наш основен приоритет. За да гарантираме, че услугите ни остават достъпни за клиентите без прекъсване, въведохме редица предпазни мерки в нашите офиси и клонове.

Съобщение за клиентите на УниКредит Булбанк

Съгласно изискванията на действащия Закон за мерките срещу изпиране на пари, задължените лица- сред които и Банките - следва да поддържат актуална информация за своите клиенти.

Бъди готов за всяка ситуация с екипировка от DECATHLON с 0% лихва от УКФ

Бъди готов за всяка ситуация с екипировка от DECATHLON с 0% лихва, такси, ГПР при покупка на изплащане от УниКредит Кънсюмър Файненсинг!

Информация за изплащането на суми на кредиторите на КТБ

Изплащането на суми на кредиторите на Корпоративна търговска банка (КТБ), което започва на 8 септември, ще става чрез цялата клонова мрежа на УниКредит Булбанк.

Как да се предпазим от измами?

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че има нов опит за измама – чрез различни комуникационни канали като WhatsApp, Viber и други.

УКБ ще отпуска заеми до 300 хил. лв. на МСП, засегнати от COVID-19

УниКредит Булбанк подписа споразумение с Българска банка за развитие (ББР) за присъединяване към програмата за портфейлни гаранции в подкрепа на ликвидността на микро-, малките и средни предприятия, пострадали от пандемията от СOVID-19.

УКФ ще приема заявления за отсрочване на кредити от клиентите си още три месеца

УниКредит Кънсюмър Файненсинг продължава да подкрепя своите клиенти, засегнати от кризата с COVID-19, като удължава мерките по механизма за облекчаване на обслужването на кредитните им задължения.

УниКредит Булбанк ще приема заявления за отсрочване на кредити от клиентите си още три месеца

Банката удължава срока, в който засегнатите от кризата могат да получат подкрепа за изплащане на задълженията си, до 23 септември.