Новини

УниКредит Булбанк остава близо до клиентите си чрез филиали и дигиталните си канали

Банката е въвела серия от мерки, за да подкрепи ограничаването на разпространението на COVID-19 и в същото време да осигури непрекъснато обслужване на клиентите

Актуална информация за клиенти на УниКредит Булбанк

Здравето на служителите и клиентите ни е първостепенен приоритет, затова предвид ситуацията в страната, банката работи активно, за да осигури наличието на широк набор от банкови услуги по сигурен и бърз начин, без да е необходимо  посещение на филиал.

Работното време през почивните дни в началото на март

Клонове на банката ще работят навръх националния празник на България.

Краен срок за приемане на клиентски нареждания през 2019 г.

Уважаеми клиенти,

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници и в изпълнение на процедурите по годишното приключване, съгласно изискванията на Министерството на финансите и БНБ, се въвеждат следните ограничения при обслужване на клиентските операции в периода 19.12.2019 – 31.12.2019 г.

Важна информация за клиенти на Булбанк Мобайл

Бихме желали да Ви информираме, че считано от 02.01.2020г. УниКредит Булбанк спира версията на Bulbank Mobile за устройства с операционна система Windows Phone.

Септимиу Постелнику е новият член на УС и Главен оперативен директор на УниКредит Булбанк

След получаване на регулативните одобрения, Септимиу Постелнику ще заеме официално позицията на 1 ноември 2019.

Дежурни локации по време на празничните дни през септември

Общо 18 локации на банката ще обслужват клиенти със специално работно време.

Съобщение за клиентите на УниКредит Булбанк

Съгласно изискванията на действащия Закон за мерките срещу изпиране на пари, задължените лица- сред които и Банките - следва да поддържат актуална информация за своите клиенти.

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Обръщаме Ви специално внимание, че банките никога не изискват от клиентите си предоставяне на информация през съобщения или имейли - те вече разполагат с нея при сключването на договор с клиент.

Филиалите на УниКредит Булбанк – със съкратено работно време с клиенти в периода 9-12 август

Филиалите на УниКредит Булбанк ще обслужват клиенти със съкратено работно време в периода 9-12 август 2019. Промяната е част от проекта на банката за модернизиране на информационните й системи. Това ще направи обслужването още по-бързо и качествено.