Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Фонд мениджър на финансовите инструменти и УниКредит Булбанк подписаха Гаранционно споразумение

Новият транш е част от изпълнението на финансов инструмент „Портфейлна гаранция с таван на загубите по програма „Възстановяване“

Как да се предпазите от измамници?

Бъдете много бдителни и предпазливи при всеки контакт от непознати лица с Вас, отнасящ се до спешно теглене и предаване на средства от Ваша страна или пък предоставяне на лични данни, банкови карти, достъп до онлайн и мобилно банкиране.

0% лихва, такси, ГПР от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в eMAG!

Пролетно предложение от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и eMAG - 0% лихва, 0% ГПР и без такси за 6-месечен период на изплащане.

Как да се предпазите от измамници?

Наблюдава се  към момента ново зачестяване на телефонни и други типове измами.

0% лихва, такси, ГПР от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в eMAG!

Специално мартенско предложение от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и eMAG - 0% лихва, 0% ГПР и без такси за 12-месечен период на изплащане.

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УКФ в ИКЕА

Сега е моментът да обновите дома си с промоционалното предложение на УниКредит Къснюмър Файненсинг в ИКЕА – 0% лихва, 0 лв. такси, 0% ГПР.

Прекратяване на работа с партньори и промо оферта от УКФ и Еником

Бихме искаме да Ви информираме, че от 20.01.2022 г. УниКредит Кънсюмър Файненсинг прекратява търговските си взаимоотношения с магазините Aiko и Mömax и няма да имате възможност да се възползвате от нашите услуги в търговските им обекти.

Банките и правоохранителните органи в съвместна кампания срещу „финансовите мулета“ за седми път

Финансови институции и правоохранителни органи от 27 държави се включват за седма поредна година в съвместна кампания, насочена срещу схеми за изпиране на пари и набиране на “финансови мулета”.

Не ставайте жертва на кибер измами

Асоциация на банките в България и нейните членове се включват в информационна кампания на Европол срещу най-честите видове кибер измами.

Проучване на клиентска удовлетвореност 2022

Участвайте в проучването на EUROMONEY за Търговско Финансиране 2022.