Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Промоция 0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД в ИКЕА

Обзавеждането на мечтания дом сега е мисия възможна с невероятното предложение от ИКЕА и УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.  

УниКредит Булбанк стартира приемането на UnionPay карти на своите банкомати

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че от 27.01.2023г. банкоматите на УниКредит Булбанк АД ще могат да приемат карти с бранда UnionPay. По този начин УниКредит Булбанк разширява потрфолиото си от приемани брандове в своята мрежа.

УниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти

ниКредит Булбанк предлага напълно дистанционен модел на обслужване на корпоративни клиенти, чрез който могат да разчитат на дистанционен обслужващ банкер и да се възползват от пълно банково обслужване от разстояние. 

Информация за клиенти във връзка с рискови фактори при сделки Търговско Финансиране

Уважаеми клиенти,

Напомняме Ви да обръщате внимание на рисковите фактори при сделки Търговско финансиране.

УниКредит Булбанк преустановява нареждането и получаването на преводи в хърватска куна

Във връзка с влизането на Хърватия в Еврозоната, считано от 01.01.2023г. УниКредит Булбанк АД преустановява нареждането и получаването на преводи в хърватска куна (HRK), както и покупкo-продажбата на хърватска куна (HRK) с клиенти.

Информация за клиенти на УниКредит Булбанк

В дните на интензивно празнично пазаруване, от 17 декември, в едночасови интервали, наблюдавахме някои частични нарушения в обработката на картови трансакции. Предприети са всички необходими действия и на този етап системите ни работят без затруднения.

Как да се предпазите от измамници?

Бихме искали да Ви информираме, че с настъпващите празници, лицата, занимаващи се с престъпна дейност, са особено активни и зачестяват случаите на телефонни и други типове измами.

Банките и правоохранителните органи в съвместна кампания срещу „финансовите мулета“ за осми път

Финансови институции и правоохранителни органи от 25 държави се включват за осма поредна година в съвместна кампания, насочена срещу схеми за изпиране на пари и набиране на “финансови мулета”.

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Обръщаме се към Вас, за да ви предупредим за повишен риск от фишинг атаки, свързани с изпращане на подканящи съобщения, в които се изисква директно въвеждане на банкова и лична информация под претекст за актуализиране на клиентски данни.

АББ и нейните членове в съвместна информационна кампания на Европол срещу кибер измамите

Тази година основен акцент в информационната кампания е да се повиши информираността на гражданите във връзка с крипто инвестиционни измами как работят те и по какъв начин можем да се предпазим от тях.