Новини

Как да се предпазите от измамници?

Молим ви да бъдете бдителни и да не предоставяте личните си данни и данни за банковите си карти, както и съпътстващите еднократна парола или активационен код за конкретна услуга по телефон или друг дигитален канал за комуникация.

Как да се предпазим от фишинг атаки, телефонни измами и такива, свързани с подправени фактури?

Обръщаме Ви специално внимание, че банките никога не изискват от клиентите си предоставяне на информация през съобщения или имейли - те вече разполагат с нея при сключването на договор с клиент.

УниКредит Булбанк се включва в кампания с правоохранителните органи срещу финансовите “мулета”

УниКредит Булбанк се включва в европейската кампания посветена на борбата срещу финансовите „мулета“ /European Money Mule Action - EMMA/. В България кампанията е съвместна между на АББ и правоохранителните органи.

Как да се предпазим от измами?

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че има нов опит за измама – чрез различни комуникационни канали като WhatsApp, Viber и други.

Клиентите на УниКредит Булбанк вече ще плащат в интернет с динамична парола

От 20 часа на 14 юли трансакциите на всички картодържатели на банката ще бъдат още по-защитени. През последните три месеца плащанията в интернет с карти, издадени от банката, са нараснали с близо 20% спрямо същия период на миналата година

УниКредит Булбанк открива сметка на нови клиенти със селфи

В тази връзка, банката дава възможност на всички физически лица, които са български граждани и на възраст над 18 години да станат нейни клиенти без задължителното досега посещение на филиал.

УКБ увеличава лимита за безконтактно плащане без въвеждане на ПИН на 100 лв.

По наблюденията на банката по този начин за 9 от 10 плащания на клиентите няма да им се налага да въвеждат ПИН и да имат контакт с ПОС терминала

УниКредит Булбанк остава близо до клиентите си чрез филиали и дигиталните си канали

Банката е въвела серия от мерки, за да подкрепи ограничаването на разпространението на COVID-19 и в същото време да осигури непрекъснато обслужване на клиентите

Важна информация за клиенти на Булбанк Мобайл

Бихме желали да Ви информираме, че считано от 02.01.2020г. УниКредит Булбанк спира версията на Bulbank Mobile за устройства с операционна система Windows Phone.

УКБ се включва в съвместна кампания срещу финансовите “мулета” на АББ

УниКредит Булбанк се включва в европейската кампания посветена на борбата срещу финансовите „мулета“ /European Money Mule Action - EMMA/. В България кампанията е съвместна между на АББ и правоохранителните органи.