Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Експерти от УниКредит от 11 държави завършиха първата международна ESG Academy

Четиридесет експерти от УниКредит от 11 държави - Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Русия, Сърбия и Словения – с гордост завършиха първата международна ESG Academy.

УниКредит Булбанк и Технически университет - София в партньорство за развитие на ИТ специалисти

С откриване на оборудвана от финансовата институция технологична зала беше поставено официалното начало на стратегическото сътрудничество.

Фондация УниКредит дарява 500 хил. евро в подкрепа на образователни проекти

Фондация УниКредит стартира инициативата Call for Education – България & Румъния за финансова подкрепа на образователни проекти в двете страни. Общо половин милион евро за двете страни ще бъдат дарени на общо 4 организации с нестопанска цел.

Откриване на Coworking Space за студентите в ИУ Варна с подкрепата на УниКредит Булбанк

В Икономически университет – Варна официално беше открито споделено пространство Coworking Space за студентите, създадено с подкрепата на УниКредит Булбанк.

15 ученици ще получават подкрепа през годината благодарение на клиентите на УниКредит Булбанк

Аксиния, Анета, Анна-Мария, Виктория, Галя, Георги, Димитър, Екатерина – това са някои от учениците, които през следващата година ще могат да разчитат на финансова подкрепа по програмата „Готови за успех“. 15 деца с отличен успех ще получат годишна стипендия, благодарение на УниКредит Булбанк.

Фондация УниКредит с нова мисия: отключване на потенциала на следващото поколение на Европа

УниКредит представи новата мисия и новия управленски екип на своята корпоративна фондация. В подкрепа на мисията на групата да създава възможности за растеж, едноименната фондация ще се насочи към осъществяването на значими проекти, които да отключат потенциала на следващото поколение на Европа.

УниКредит и „Заедно в час “ обединяват силите си в подкрепа на образованието

УниКредит и Teach For All – глобална мрежа от организации, част от която е фондация „Заедно в час“, обединяват сили в подкрепа на образованието на децата. То ще се реализира в седем страни, в които групата присъства: Австрия, България, Германия, Италия, Румъния и Словакия.

УниКредит Булбанк и Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски" реализираха втора ESG Академия

50 служителя от банката, сред които и трима членове на Управителния съвет, завършиха второто издание на ESG Академията.

43 бизнес идеи представиха ученици на четвъртия Тийноватор, подкрепен от УниКредит Булбанк

Бизнес проектът Pandora Box за повишаване на финансовата култура на младите хора спечели приза на УниКредит Булбанк. Състезанието премина със забележителен успех за 250 ученици от цялата страна, които направиха първите си бизнеси в изминалите девет месеца.

УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022

През март УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022. В оставащите месеци до края на годината студенти и наскоро завършили млади професионалисти ще имат възможност да придобият професионален опит и да реализират уникалния си потенциал на практика.