Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

43 бизнес идеи представиха ученици на четвъртия Тийноватор, подкрепен от УниКредит Булбанк

Бизнес проектът Pandora Box за повишаване на финансовата култура на младите хора спечели приза на УниКредит Булбанк. Състезанието премина със забележителен успех за 250 ученици от цялата страна, които направиха първите си бизнеси в изминалите девет месеца.

УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022

През март УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022. В оставащите месеци до края на годината студенти и наскоро завършили млади професионалисти ще имат възможност да придобият професионален опит и да реализират уникалния си потенциал на практика.

Над 30 служители на УниКредит Булбанк завършиха първата ESG Академия на Стопанския факултет

Над 30 служители на УниКредит Булбанк от цялата страна, сред които и главният изпълнителен директор Цветанка Минчева, се включиха в първото издание на ESG Академията на Стопанския факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски".

УниКредит Булбанк стана съосновател на общността “Предприемачи за промяна”

Първото събитие на общността „Предприемачи за промяна“, подкрепяна от УниКредит Булбанк като част от ESG стратегията на банката, събра своите членове на хибриден уебинар през октомври 2021 г.

УниКредит Булбанк официален партньор на магистратурата по устойчиво управление в Стопанския факултет

Магистърската програма „Отговорно и устойчиво управление” с ръководител гл.ас.д-р Марина Стефанова цели да подкрепи българските компании, публични институции и граждански организации в прехода им към зелена и солидарна икономика.

Т. Петкова на уебинар „Практични финанси“: Пазете дигиталната си идентичност и инвестирайте в знания

Над 80 участници – ученици, учители, предприемачи от цялата страна – се включиха в уебинара „Практични финанси“ на Junior Achievement Bulgaria, който се провежда с подкрепата на УниКредит Булбанк по инициативата Social Impact Banking.

УНСС и УКБ сключват рамково споразумение за създаването на нова магистърска програма

УНСС и УниКредит Булбанк си сътрудничат за създаването на съвместна магистърска програма в едно от най-желаните и търсените направления във финансовата сфера – количествените финанси.

Изложба на талантливи студенти по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България

Пространството за съвременно изкуство УниКредит Студио представя изложба на най-добрите творби в направление живопис, графика и дизайн на победителите в конкурса „Историята е в сърцето ни, бъдещето – в ръцете“ по повод 20 години от стъпването на УниКредит в България.

УниКредит дава шанс на наскоро завършили студенти за международна кариера

Кандидатстването за програмата Impact става чрез сайта на финансовата група до 18 октомври. Това е уникална възможност за младите хора да опознаят от първо лице и от различни ъгли банковата дейност.

УниКредит подкрепят 44 проекта с нестопанска цел с 500 000 евро

През декември 2019 г. Фондация УниКредит стартира инициативата “Call for Europe 2019 – Supporting Childhood” с цел да установява и подпомага социални проекти в помощ на деца в различните европейски страни, в които УниКредит е представена, извън Италия.