Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

УниКредит стартира програмата “Skills for Transitions”

Инициативата потвърждава силната подкрепа на банката към зеления преход и ангажимента към висшето образование като средство за постигане на социално развитие.   

УниКредит Булбанк и Уча.се обединяват усилия за повишаване на финансовата грамотност сред учениците

УниКредит Булбанк и Уча.се стартират партньорство, насочено към повишаване на финансовата грамотност сред учениците. Финансовата организация и образователната онлайн платформа ще предоставят на младите хора достъпна информация на разбираем за младежите език, свързана с основни финансови познания.

Фондация УниКредит и Teach For All подписаха партньорство на стойност 5.5 милиона евро

Фондация УниКредит и глобалната образователна мрежа Teach For All (TFA) обявиха тригодишно партньорство на стойност 5.5 милиона евро, с което ще допринесат за качествено образование в училища с недостатъчни образователни ресурси в Европа и ще насърчат идеята за качествено образование за всички деца.

Инициативата Call for Education Europe продължава в 10-те страни, в които УниКредит присъства

След като Фондация УниКредит обяви имената на четирите проекта, които ще подкрепи с финансиране в размер на половин милион евро в България и Румъния, сега благотворителната инициатива Call for Education Europe ще обхване и останалите 10 страни, в които УниКредит оперира.

Фондация УниКредит подкрепя с половин милион евро образователни проекти в България и Румъния

Известни са проектите, които ще бъдат подкрепени от Фондация УниКредит, в рамките на първото издание на „Call for Education – България и Румъния“.

УНСС изгради ново споделено пространство за студенти с дарение от УниКредит Булбанк

Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева, която е възпитаник на УНСС и член на Алумни борда, изнесе публична лекция пред студенти и преподаватели. 

Експерти от УниКредит от 11 държави завършиха първата международна ESG Academy

Четиридесет експерти от УниКредит от 11 държави - Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Русия, Сърбия и Словения – с гордост завършиха първата международна ESG Academy.

УниКредит Булбанк и Технически университет - София в партньорство за развитие на ИТ специалисти

С откриване на оборудвана от финансовата институция технологична зала беше поставено официалното начало на стратегическото сътрудничество.

Фондация УниКредит дарява 500 хил. евро в подкрепа на образователни проекти

Фондация УниКредит стартира инициативата Call for Education – България & Румъния за финансова подкрепа на образователни проекти в двете страни. Общо половин милион евро за двете страни ще бъдат дарени на общо 4 организации с нестопанска цел.

Откриване на Coworking Space за студентите в ИУ Варна с подкрепата на УниКредит Булбанк

В Икономически университет – Варна официално беше открито споделено пространство Coworking Space за студентите, създадено с подкрепата на УниКредит Булбанк.