Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Затвори икона

Фондация УниКредит с нова мисия: отключване на потенциала на следващото поколение на Европа

УниКредит представи новата мисия и новия управленски екип на своята корпоративна фондация. В подкрепа на мисията на групата да създава възможности за растеж, едноименната фондация ще се насочи към осъществяването на значими проекти, които да отключат потенциала на следващото поколение на Европа.

УниКредит и „Заедно в час “ обединяват силите си в подкрепа на образованието

УниКредит и Teach For All – глобална мрежа от организации, част от която е фондация „Заедно в час“, обединяват сили в подкрепа на образованието на децата. То ще се реализира в седем страни, в които групата присъства: Австрия, България, Германия, Италия, Румъния и Словакия.

УниКредит Булбанк и Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски" реализираха втора ESG Академия

50 служителя от банката, сред които и трима членове на Управителния съвет, завършиха второто издание на ESG Академията.

43 бизнес идеи представиха ученици на четвъртия Тийноватор, подкрепен от УниКредит Булбанк

Бизнес проектът Pandora Box за повишаване на финансовата култура на младите хора спечели приза на УниКредит Булбанк. Състезанието премина със забележителен успех за 250 ученици от цялата страна, които направиха първите си бизнеси в изминалите девет месеца.

УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022

През март УниКредит Булбанк официално откри Стажантска програма 2022. В оставащите месеци до края на годината студенти и наскоро завършили млади професионалисти ще имат възможност да придобият професионален опит и да реализират уникалния си потенциал на практика.

Над 30 служители на УниКредит Булбанк завършиха първата ESG Академия на Стопанския факултет

Над 30 служители на УниКредит Булбанк от цялата страна, сред които и главният изпълнителен директор Цветанка Минчева, се включиха в първото издание на ESG Академията на Стопанския факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски".

УниКредит Булбанк стана съосновател на общността “Предприемачи за промяна”

Първото събитие на общността „Предприемачи за промяна“, подкрепяна от УниКредит Булбанк като част от ESG стратегията на банката, събра своите членове на хибриден уебинар през октомври 2021 г.

УниКредит Булбанк официален партньор на магистратурата по устойчиво управление в Стопанския факултет

Магистърската програма „Отговорно и устойчиво управление” с ръководител гл.ас.д-р Марина Стефанова цели да подкрепи българските компании, публични институции и граждански организации в прехода им към зелена и солидарна икономика.

Т. Петкова на уебинар „Практични финанси“: Пазете дигиталната си идентичност и инвестирайте в знания

Над 80 участници – ученици, учители, предприемачи от цялата страна – се включиха в уебинара „Практични финанси“ на Junior Achievement Bulgaria, който се провежда с подкрепата на УниКредит Булбанк по инициативата Social Impact Banking.

УНСС и УКБ сключват рамково споразумение за създаването на нова магистърска програма

УНСС и УниКредит Булбанк си сътрудничат за създаването на съвместна магистърска програма в едно от най-желаните и търсените направления във финансовата сфера – количествените финанси.