Електронна търговия

Промо

Дайте ни

храна за размисъл

В случай че сте сключили договор или сте водили преговори през последните 30 дни с банката, попълнете анкетата във Вашия фирмен профил в Булбанк Онлайн и може да спечелите освежаваща награда!

Научете повече

Електронната търговия е услуга за разплащания с банкови карти Visa и MasterCard през интернет на сайта на дадена компания, която предлага стоки или услуги.  След като купувачът е направил избора си за покупка, въвежда изискваната от него информация и системата на банката дебитира картовата му сметка и заверява сметката на търговеца.

Услугата предоставя сигурен начин за плащане чрез системите “Verified by Visa” на Visa International и “Secure Code” на MasterCard International. 

За кого е подходяща?

Услугата е достъпна за притежатели на Visa и MasterCard, издадени от български и чужди банки, както и дебитни карти Maestro, издадени в чужбина.

Какви са предимствата?

Основни предимства за търговците, които приемат плащания с банкови карти през интернет имат достъп до модерен канал за продажби и разплащания.

Минимизира се риска от финансова загуба поради измами и оспорване на плащанията.

Извършва се разширяване на географския обхват на бизнеса на търговеца посредством предлагане на услуги на клиенти от други страни, както и ръстта на продажбите – посредством увеличаване на потребителското доверие и сигурността на плащанията за търговеца.

Заявете разговор с експерт

Моля, въведете име и фамилия на кирилица
Моля, въведете вашата компания
Моля, въведете вашата длъжност
Моля, въведете валиден ЕИК.
Моля, въведете валиден email.
Моля, въведете валиден телефон за връзка.
Проверката за роботи е задължителна