Лесно е да спечелим по приятелски

Препоръчайте на приятел да стане наш клиент през Bulbank Mobile и спечелете и двамата!

Имате мобилното банкиране и го използвате активно? Препоръчайте на приятел да стане клиент на банката дистанционно през Bulbank Mobile и ще получите сигурни награди и двамата.

 

Какво ще получите вие?

За всеки препоръчан от вас нов клиент с мобилно банкиране ще получавате 3 месеца бонус период без месечна такса по основната ви банкова сметка + ваучер на стойност 20 лв.* за пазаруване в eMAG.

 

Какво ще получи вашият приятел?

Ще разполага с пълен пакет от банкови услуги (сметка, дебитна карта и мобилно банкиране) в телефона си и ще може да ги ползва без такса за обслужване през първите 3 месеца.

За откриването на сметката е необходимо единствено да изтегли приложението Bulbank Mobile и да следва стъпките след избор на бутона „Стани клиент“ от начален екран. За допълнителна информация и съдействие се обадете на *2274. 

Кратко демо на дистанционния процес по откриване на сметка през Bulbank Mobile може да видите тук.

 

Как се случва всичко това?

  • Всеки активен ползвател на Bulbank Mobile ще получи уникален референтен код като съобщение в приложението.
  • Можете да споделите вашия референтен код с неограничен брой близки, колеги и приятели. Разкажете им за Bulbank Mobile и възможността да си открият сметка дистанционно през приложението.
  • В рамките на един ден след откриване на сметката, вашият приятел ще получи приветствено обаждане от банката, в което трябва да продиктува кода, който сте му предоставили.
  • След това веднага ще бъде активиран 3-месечният период без такса и за двама ви, а до една седмица вие ще получите ваучер за пазаруване в eMAG като промо код в Bulbank Mobile.

Подробна информация за условията на референтната програма може да научите тук.

Препоръчайте на своите близки и приятели възможността да станат клиенти на банката през Bulbank Mobile и печелете заедно!