Започнете приказно приключение у дома!

Mastercard и Storytel подаряват 30 дни, в които можете да слушате безплатно нови и любими книги.

 

И най-тривиалните моменти у дома могат да се превърнат във фантастични пътешествия до всяка точка на света и до всеки миг от миналото, настоящето и бъдещето. Mastercard® и Storytel* подаряват 30 дни, в които може да слушате безплатно нови и любими книги.

Защо Storytel?

  • В приложението ще намерите 1 000 заглавия на български и 50 000 на английски език;
  • Можете да слушате отвсякъде и по всяко време, когато сте офлайн;
  • И освен това, може да се насладите на съдържание, което няма да откриете никъде другаде.

Какво трябва да направите, за да се възползвате?

Регистрирайте своята карта Mastercard®, издадена от UniCredit Bulbank на www.storytel.com/priceless до 06.10.2020 г. и се възползвайте от този безценен подарък.

Повече за кампанията може да научите в сайта на Storytel.

#StartSomethingPriceless

 

* Офертата е достъпна само за Mastercard® картодържатели в периода 6 април - 6 октомври, 2020г. За да се възползвате от безплатния 30-дневен период за слушане, създайте своя акаунт в Storytel и използвайте своята Mastercard при регистрация. Картата Ви няма да бъде таксувана през първите 30 дни на ползване на услугата, а Вие ще можете да прекратите абонамента си по всяко време в този период. Ако решите да продължите да използвате услугате след приключване на 30-дневния период, ще бъдете таксувани спрямо плановете на Storytel. „Мастъркард Юръп“ С.А не е администратор на Платформата, търговец или организатор на кампании, които се провеждат или представят на нея и не носи отговорност пред държавни институции, физически лица или компании, включително пред Субектите на данни. Всички запитвания относно използването на Платформата, Субектите на данни следва да отправят към Администратора.