Станете част от приказката. Изживейте нещо безценно!

 

Плащайте с вашата кредитна карта Mastercard® от UniCredit Bulbank и се потопете в магията на мястото, където анимационните герои оживяват - Disneyland® Paris!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Започнете магическо семейно приключение с Mastercard® в Disneyland® Paris! За да се включите в играта трябва само да разплащате всекидневните си покупки до 31.12.2019 г. с вашата карта Mastercard®, издадена от УниКредит Булбанк, да регистрирате бележките от ПОС тук и получавате възможността да изживеете:

  • Безценно изживяване за цялото семейство* в Disneyland® Paris включващо: 2 нощувки в Disneyland® Hotel, самолетни билети, трансфер от-до летище, медицински застраховки, FASTPASS® пасове, с които ще можете да се насладите на най-популярните атракции без да чакате;

  • Безценно изживяване за цялото семейство* в Disneyland® Paris включващо: 1 нощувка в Disneyland® Hotel с включени самолетни билети, трансфер от-до летище, медицински застраховки, FASTPASS® пасове, с които ще можете да се насладите на най-популярните атракции без да чакате.

Официалните правила за участие в кампанията ще намерите тук.

Печелившите от играта може да видите тук.


*До четирима човека.

Регистрация - Mastercard & Disney