Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Отстъпките в SPORT DEPOT с UniCredit Shopping Card ви очакват

Пазарувайте стоки на изплащане с UniCredit Shopping Card в SPORT DEPOT и разсрочвайте покупките си над 50 лв. бързо и лесно на 3 вноски с 0% такса, 0% лихва и 0% ГПР.

Отстъпките в SPORT DEPOT с UniCredit Shopping Card ви очакват

Поддържайте добра спортна и финансова форма със SPORT DEPOT и UniCredit Shopping Card!

Не пропускайте възможността да направите желаните спортни покупки, като се възползвате от специалните условия по съвместната ни кампания* със SPORT DEPOT.

Пазарувайте онлайн и във физическите магазини на SPORT DEPOT с UniCredit Shopping Card и се възползвайте от възможността да разсрочвате покупките си над 50 лв. на 3 вноски с 0% такса, 0% лихва и 0% ГПР. Разсрочването може да се извърши на ПОС терминал на УниКредит Булбанк или през Булбанк Мобайл.

 

shopping-card-final.png__300x179_q85_crop_subsampling-2_upscale.png Ако все още не разполагате с UniCredit Shopping Card и искате да участвате в нашата съвместна кампания, можете да заявите вашата карта чрез попълване на кратка онлайн форма и ще я получите директно на удобен за вас адрес в България.  

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

Пример за разсрочване на 3 вноски: При покупка на стойност 120 лв., разсрочена на 3 вноски на ПОС терминал на УниКредит Булбанк, месечната вноска ще бъде 40 лв., а таксата за разсрочване – 0%. При условие, че покупката се погаси на договорените 3 вноски, общата дължима сума в края на периода ще е 120 лв. при ГЛП и ГПР 0%. Кредитният лимит се предоставя от УниКредит Кънсюмър Файненсинг, дъщерна компания на УниКредит Булбанк.

 

*Кампанията е безсрочна и стартира на 01.12.2022 г.