Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Обновете гардероба си с UniCredit Shopping Card и LC Waikiki!

 

Възползвайте се от отстъпките в магазините на LC Waikiki с UniCredit Shopping Card и разсрочвайте покупките си над 50 лв. на 3 вноски с 0% такса, 0% лихва и 0% ГПР.

Обновете гардероба си с UniCredit Shopping Card и LC Waikiki!

Време е за освежаване на гардероба и за изгодни оферти!

Не пропускайте сезонните намаления и възможността да направите желаните покупки, като се възползвате от специалните условия по съвместната ни капания с LC Waikiki.

Пазарувайте в магазините на LC Waikiki с UniCredit Shopping Card и можете да разсрочите в Булбанк Мобайл покупките си над 50 лв. на 3 вноски* и то при 0%  такса, 0% лихва и 0% ГПР.

UniCreditBulbank-MC-ShoppingCard-Credit-Front-800px-15.05.2024.png Ако все още не разполагате с UniCredit Shopping Card и искате да участвате в нашата съвместна кампания, можете да заявите вашата карта чрез попълване на кратка онлайн форма и ще я получите директно на удобен за вас адрес в България.  

 

Не правете компромис с желаните покупки!

Пример  за разсрочване на 3 вноски: При покупка на стойност 120 лв., разсрочена на 3 вноски в Булбанк Мобайл, месечната вноска ще бъде 40 лв., а таксата за разсрочване – 0%. При условие, че покупката се погаси на договорените 3 вноски, общата дължима сума в края на периода ще е 120 лв. при ГЛП и ГПР 0%. Кредитният лимит се предоставя от УниКредит Кънсюмър Файненсинг, дъщерна компания на УниКредит Булбанк.

*Кампанията е безсрочна и стартира на 27.05.2024 г.