Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Международен център

Когато имате планове да разширите бизнеса си отвъд границите на вътрешния пазар, наличието на силен банков партньор на ваша страна, прави нещата много по-лесни.

Подкрепени от международната мрежа на УниКредит навсякъде по света, Международният център на УниКредит Булбанк осигурява подкрепа в откриването на нови възможности, както за международни и мултинационални компании, заинтересовани от българския пазар, така и български компании, планиращи да изнасят към други страни. 

Екипът ни е изграден от специалисти, владеещи различни езици, със задълбочени познания за местния пазар.

Международен център

Какво получавате?

Вашият личен мениджър международни клиенти ще бъде вашата единна контактна точка за всичките ви искания, предоставяйки цялостна подкрепа при избора на банкови решения, пригодени специално за конкретните ви нужди - от трансгранично откриване на разплащателна сметка до по-сложни структурни финансови решения.  

Като международен клиент вие имате специален статут в нашата банка. Ще получите преференциално обслужване навсякъде в групата УниКредит. Благодарение на по-ефективното управление на международната ви дейност ще се радвате и на по-добро управление на разходите. Изключително добрата координация в рамките на дружествата в групата ни дава възможност да ви предложим гъвкаво и небюрократично изпълнение на финансовите ви трансакции. 

Видео тур

Видео тур

Открийте общите възможности с нас и растете в един голям, рентабилен пазар със силен партньор, който ви предлага повече от просто географско присъствие.

Свържете се с нас

София 1000, ул. Аксаков 8
E-mail: JoufsobujpobmDfoufsTpgjbAvojdsfejuhspvq/ch
Тел:  +359 2 930 96 36