Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Дистанционно откриване на бизнес сметка

Откриването на сметка за вашата фирма никога не е било толкова лесно! Станете бизнес клиент на УниКредит Булбанк изцяло онлайн и се възползвайте от:

  • ПРОМО: Без такса за 6 месеца Заявете още сега една от пакетните програми „Бизнес Лидер“ с разплащателна сметка, дебитна карта Mastercard и онлайн банкиране
  • Атрактивни условия за приемане на плащания на реален или виртуален ПОС терминал
  • Дистанционно обслужване без посещение на филиал на банката

Заявете

Дистанционно откриване на бизнес сметка

Пакетни предложения*

Пакетна програма "Бизнес Лидер" комбинира различни банкови продукти и услуги, необходими за удобно и сигурно банкиране. Изберете най-подходящия вариант за вашите бизнес нужди, а сега без такса за 6 месеца.

 

Пакетна програма

"Бизнес Лидер Лайт"

Всичко, от което има нужда вашият бизнес за бързо и лесно банкиране чрез дигиталните канали на банката.

 

Детайли

Пакетна програма

"Бизнес Лидер Голд"

Превеждате заплати на вашите служители по сметки в УниКредит Булбанк без ограничения и без допълнителни такси.

 

Детайли

Пакетна програма

"Бизнес Лидер Премиум"

Банкирате неограничено на премиум ниво, без допълнителни разходи – разплащателна сметка, банкова карта, вноски и тегления на банкомати на банката, безкасови преводи и изплащане на заплати.

Детайли


Какво още получавате?

 

Превеждайте работни заплати по сметки на служителите в УниКредит Булбанк без допълнителни разходи.

Приемане на плащания с дебитни, предплатени и кредитни карти на софтуерен, реален или виртуален ПОС терминал при цени стартиращи под 1% такси:

 

  • Виртуален ПОС терминал със Sellavi
  • Софтуерен ПОС терминал  ePOS

*Пакетното предложение е валидно само за нови бизнес клиенти на УниКредит Булбанк, които са регистрирани в банката дистанционно, включително и електронно са подписали заявените от клиента продукти и услуги. Повече информация за предлаганите пакетни програми „Бизнес лидер“ можете да намерите тук.

Често задавани въпроси

Не. Подаване на документи за дистанционна регистрация е приложимо само за български юридически лица, вписани в съответния регистър (Търговския регистър или Регистър Булстат), чийто законен представител е местно физическо лице (Български гражданин) и има права да представлява юридическото лице самостоятелно.

Предлагането на банкови услуги и продукти през дистанционния процес се реализира само чрез дигитално подписване на документи, като се използва за целта квалифициран електронен подпис (КЕП), издаден от „Евротръст Технолъджис“ АД (Evrotrust) или от друг доставчик на удостоверителни услуги, отговарящ на изискванията на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги (ЗЕДЕУУ).

Основните документи зависят от правната форма. Повече информация вижте тук.

Не се допуска документи за регистрация на юридическо лице дистанционно да се подават от упълномощено лице на Законния/ите представител/и, дори ако е упълномощено с нотариално заверено пълномощно.

Не е необходимо юридически лица, които отговарят на условията за дистанционна регистрация да посещават филиал на УниКредит Булбанк. В случай, че  не отговарят на условията за дистанционна регистрация, ако искат да открият сметка в банката, е необходимо да посетят удобен за тях банков клон.

При възникнала необходимост от съдействие по време на регистрацията, можете да се свържете с дигиталния ни филиал, като изпратите имейл до: SfnpufBewjtpszTNFAVojDsfejuHspvq/CH

Кандидатстване

Открийте сметка за вашия бизнес изцяло онлайн в 3 лесни стъпки.

 

rPOS-Steps-UCB-WebSite-step1-17102023.png

1. Попълнете кратка форма за заявка за откриване на фирмена сметка

rPOS-Steps-UCB-WebSite-step2-17102023.png

2. Експерт на банката ще се свърже с вас за дистанционна консултация

rPOS-Steps-UCB-WebSite-step3-17102023.png

  3.Обменяте документите електронно и подписвате договора с КЕП

 

Заявете