Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Промоция 0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Новини

Промоция 0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца  от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Вземете повече на малки вноски с промоционалното предложение от ИКЕА и УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

До 31.10.2023 г, пазарувайте на изплащане стоки над 300 лв. до 10 000 лв. с 0% лихва, такси ГПР за 10 равни месечни вноски.

Промоцията е валидна при покупки от ИКЕА онлайн магазин или във физическите магазини ИКЕА, само за физически лица и при покупка на изплащане на обозначени стоки (без кухненско обзавеждане) на стойност над 300 лв. (реално заплатена сума, след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни).

Условия на промоцията:

  • Финансирана сума: над 300 лв. до 10 000 лв. (реално заплатена сума);
  • Продължителност на кредита: 10 месеца;
  • ГЛП: 0.00%;
  • ГПР: 0.00%;
  • Не важи за кухненско обзавеждане.

Пример: При размер на кредита 1 000 лв. се заплащат 10 месечни вноски по 100 лв. - ГЛП 0.00%, ГПР 0.00%. Общият размер на кредита 1 000 лв. Общата дължима сума от клиента в края на периода на изплащане - 1 000 лв.

Предоставянето на кредит подлежи на разглеждане и одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.

  • Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини.
  • Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти.
  • За проверка на наличностите на продуктите и актуална информация може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Пълните условия, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени в сайта на ИКЕА, а пълните условия относно отпускането на кредит, от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД, могат да бъдат намерени в сайта на УКФ.