Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Бъдете готови за шопинг битката!

Новини

Бъдете готови за шопинг битката!

И тази година имате възможността да се възползвате от страхотните намаления по време на голямото пазаруване с Любимия партньор на Черния петък
УниКредит Кънсюмър Файненсинг е до Вас, за да сте готови за шопинг битката, защото вие сте нашите истински герои!
Потребителски или стоков кредит от УниКредит Кънсюмър Файненсинг - вие избирате как да финансирате своите желания, защото наистина ще си заслужава!

Какво Ви предлагаме: 

  • Заявете потребителски кредит през Булбанк Мобайл* със специална оферта (валидна за потребителите на Булбанк Мобайл) – фиксиран лихвен процент 5.99% за целия период на кредита. Предложението е валидно до 20.11.2022 г., при кандидатстване за срок на изплащане на кредита до 60 месеца, наличие на превод на работна заплата, сключване на застраховка. 

За да кандидатствате бързо и лесно следвайте следните стъпки:

  1. Влезте в Булбанк Мобайл в меню „Заявки“;
  2. Изберете „Потребителски кредит“; 
  3. Изберете оферта и подпишете всички документи дигитално.

Пример: Кандидатствайте за сума 10 000 лв. за 60 месеца. Месечна вноска 208** лв. при фиксиран годишен лихвен процент 5.99%, годишен процент на разходите 9.16% и при наличие на превод на работна заплата. Месечната премия по застраховката – 13.50 лв., която е включена в месечната вноска. Обща дължима по кредита сума 12 480 лв., с включена застраховка*** на обща стойност 1782 лв. за целия срок на кредита.

  • Кандидатствайте за кредит с обаждане на 0700 11 660****, без скрити такси и комисиони. Бързо и само срещу лична карта. При кандидатстване по телефона ще получите индивидуална оферта*****, спрямо Вашия клиентски профил. 
  • Посетете магазините на нашите търговски партньори и вземете мечтаните стоки на изплащане със стоков кредит и месечна вноска спрямо вашите възможности и желания.

А ако предпочитате да пазарувате онлайн – използвайте момента на грандиозните намаления и вземете на изплащане любимите стоки, изцяло онлайн в 3 лесни и бързи стъпки******. 


* Булбанк Мобайл е мобилно приложение на УниКредит Булбанк АД.

** Размерът на месечната вноска зависи от датата на усвояване на кредита и избраната падежна дата.

*** Застраховката по кредита не е със задължителен характер и се предоставя допълнително при твой избор. В случай че към потребителския кредит няма включена застраховка, то се прилагат други условия по кредита. 

**** На цената на един градски разговор от цялата страна или по тарифата на съответния мобилен оператор.

***** Индивидуланата оферта е различна от специаланта оферта –  фикс. ГЛП  5.99%, който важи само при кандидатстване за кредит през Булбанк Мобайл.

****** Процесът за онлайн кредитиране е наличен при над 800 наши онлайн търговски партньори.

Желаем ви приятно пазаруване!