0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Предложението е валидно само за физически лица при кандидатстване за потребителски кредит за покупка на стоки и услуги на обща стойност над 1000 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни), в периода от 15.06.2020 до 31.12.2020 чрез ИКЕА онлайн магазин.

Условия на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 1000 лв.
  • Продължителност на кредита: 10 месеца
  • ГЛП: 0.00%
  • ГПР: 0.00%

В случай че бъде достигнат минималният праг от 1000 лв. за покупка на стоки и услуги в една поръчка, те могат да бъдат закупени чрез стоков кредит при промоционални условия.

Предложението не е валидно за покупка на стоки от магазин ИКЕА гр. София и ИКЕА Центрове за поръчки – Варна, Бургас и Пловдив.

Предоставянето на кредит подлежи на онлайн одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Вижте пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит в сайта на ИКЕА, както и пълните условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Факненсинг.