0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

0% лихва, такси, ГПР за 10 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

Предложението е валидно само за физически лица при кандидатстване за потребителски кредит за покупка на стоки и услуги на обща стойност над 1000 лв. (след приспадане на евентуално използвани ваучери/отстъпки и други подобни), в периода от 01.01.2021 г. до 30.06.2021 г. чрез ИКЕА онлайн магазин http://www.ikea.bg

Условия на промоцията:

  • Минимална финансирана сума: 1000 лв.
  • Продължителност на кредита: 10 месеца
  • ГЛП: 0.00%
  • ГПР: 0.00%

В случай че бъде достигнат минималният праг от 1000 лв. за покупка на стоки и услуги в една поръчка, те могат да бъдат закупени чрез стоков кредит при промоционални условия.

Предложението не е валидно за:

  • покупка на стоки от магазин ИКЕА гр. София
  • ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Варна, гр. Бургас и гр. Пловдив;

Предоставянето на кредит подлежи на онлайн одобрение от кредитодателя УниKредит Кънсюмър Файненсинг.

Пример: При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 10 месечни вноски по 120 лв. и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Възможно е някои продукти да не са налични към определен момент поради изчерпване на количествата, промяна в асортимента или други причини. Възможни са разлики в предлагания асортимент и цените на продуктите в различните търговски обекти. За проверка на наличностите на продуктите и актуална информaция може да се свържете с отдел Обслужване на клиенти - ИКЕА на безплатния телефон 080045800 или да проверите на място в магазин ИКЕА.

Пълните условия за ползване на ИКЕА онлайн магазин, в т.ч. процедурата за закупуване на стоки чрез стоков кредит, могат да бъдат намерени на https://www.ikea.bg/customer-support/terms-of-use/, а пълните условия относно отпускането на кредит от страна на УниKредит Кънсюмър Файненсинг могат да бъдат намерени на https://www.unicreditbulbank.bg/bg/ucfin/.