УниКредит Булбанк приема над 400 стажанта тази година

УниКредит Булбанк приема над 400 стажанта тази година

УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програма в края на март. В нея могат да се включат студенти и млади професионалисти, които искат да започнат своя кариерен път във финансовия сектор. Стажът е с периодичност между три и шест месеца и дава възможност за дългосрочна кариера в най-голямата българска банка. Програмата е платена и целогодишна - всеки кандидат може да прецени кога е най-удобният момент да се включи в нея с оглед на ангажиментите си в университета.

През 2017 г. стажантите могат да изберат да работят както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг и УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В банката стажантите имат широк избор от възможности да се включат в клоновата мрежа в София и в цялата страна или в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Финансови пазари и инвестиционно посредничество; Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Банкова сигурност; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Центъра за контакт с клиенти.  

Като един от най-големите работодатели в България, УниКредит Булбанк приема около 400 стажанта всяка година. За последните 5 години в стажантската програма участие са взели над 2000 души. Над 550 от тях са продължили да работят в УниКредит Булбанк след приключването на стажа.

 „Интересът към Стажантската програма на УниКредит Булбанк всяка година е много голям. За студентите тя представлява отлична възможност да придобият практически умения в различни области и да видят отблизо как функционира финансова институция с водещи позиции на българския и европейски пазар“, споделя Иван Папазов, старши мениджър „Подбор“ в УниКредит Булбанк. Според него работата в екип, взаимоотношенията с клиенти и решаването на истински казуси от практиката се ценят изключително много от кандидатите за стаж.

През февруари т.г. УниКредит Булбанк беше отличена като „Топ работодател“ в в България от от Top Employers Institute, базиран в Амстердам. Признанието е в резултат на оценка и анализ на действащи процеси и най-добри практики в компаниите в 9 области като работна среда, обучение на служителите, стратегия за развитие на талантите и управление на представянето. Top Employers Institute е сред най-реномираните в областта и вече 25 години отличава най-добрите работодатели в света. Институтът е наградил над 1200 топ работодатели в 116 държави.

Повече информация за Стажантската програма на УниКредит Булбанк можете да научите на сайта. Студентите имат възможност и да кандидатстват онлайн, попълвайки кратка електронна форма.


Допълнителна информация за медии:

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch