Намери най-подходящия стаж и започни да градиш бъдещето си!

Запознай се с подробната Информация за лични данни на кандидати за провеждане на стаж или практика, съгласно Регламент ЕС 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета и кандидатствай за по-малко от минута.

Стаж в УниКредит Булбанк

Съгласие за участие в последващи процедури за подбор на служители            

Ако желаете да участвате в бъдещи конкурси за свободни позиции в „УниКредит Булбанк“ АД /Банката/, "УниКредит Лизинг“ ЕАД, „УниКредит Застрахователен Брокер” ЕООД, “УниКредит Кънсюмър Файненсинг” ЕАД, “УниКредит Факторинг” ЕАД, “УниКредит Флийт Мениджмънт” ЕООД, “УКТАМ България” ЕООД и “БОИЛ-БТ” ЕООД /всички заедно наричани Дружествата/, бихме искали да получим Вашето съгласие за използването на личните Ви данни за целите на бъдещите процедури за подбор на служители/изпълнители на услуга/и.

Уверяваме Ви, че ще обработваме Вашите лични данни (предоставените от Вас имена и информация за контакт, включително адрес за кореспонденция, електронен адрес, телефонен номер, данни за придобито образование, професионална квалификация, трудов опит, знания и умения) при най-високи стандарти и с най-голяма грижа.

Моля да заявите своето изрично желание за участие в бъдещи конкурси за свободни позиции в Банката и Дружествата като отбележите като активно полето за участие в бъдещи конкурси.

Ако в бъдеще не желаете да участвате и Вашите данни да бъдат обработвани за целите на участието Ви в процедурите по подбор на служители в „УниКредит Булбанк“ АД и в Дружествата, можете да оттеглите съгласието си незабавно чрез промяна в полето като неактивно.

Коригиране и изтриване на личните данни

Ако желаете предоставените от вас лични данни да бъдат коригирани или изтрити, моля изпратете имейл на joufsotijqAvojdsfejuhspvq/ch

Искането ви трябва да бъде изпратено от имейл адреса, който сте посочили при кандидатстването си.