Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

Новини

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 27 март 2024 г. в хотел Метрополитан се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

На осмо поред събитие за отличаване на дългогодишните и значими партньори на организацията, УниКредит Кънсюмър Файненсинг получи отличие и награда в категория „Златен корпоративен партньор през 2023 г.“.

В УниКредит Кънсюмър Файненсинг вярваме в социалната отговорност и в това да бъдем единни в една обща кауза -  за повече щастливи детски усмивки!

Успешното партньорство между УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България съществува повече от десетилетие. Кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ която реализираме в подкрепа на тази голяма кауза всеки път доказва, да сме ДОБРИ е най-великото човешко качество и че когато сме обединени можем много повече. С всяка дарителска инициатива, кампанията става все по-разпознаваема и очаквана както от служителите на дружеството и неговите партньори, така и от клиентите.

SOS Детски селища България работи за осигуряването на здравословна среда за развитието на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.