Нагоре икона Бутон за връщане към началото

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

Новини

УниКредит Кънсюмър Файненсинг с награда от SOS Детски селища България

На 19 май в галерия nOva art space се състоя официална церемония по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“.

На шестото поред събитие за отличаване на най-дългогодишните и значими партньори на организацията, УниКредит Кънсюмър Файненсинг получи отличие и награда в категория „Най-значим корпоративен партньор през 2021 г.

В УниКредит Кънсюмър Файненсинг вярваме в социалната отговорност и в това да бъдем единни в една обща кауза - за повече щастливи детски усмивки!

Успешното партньорство между УниКредит Кънсюмър Файненсинг и SOS Детски селища България съществува вече 12 години, в които кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ всеки път доказва, че когато сме обединени можем много повече. С всяка следваща година и множество успешни реализирани дарителски инициативи, кампанията става все по-разпознаваема както от служителите на дружеството и неговите партньори, така и сред неговите клиенти.

В продължение на повече от четвърт век SOS Детски селища България работи за осигуряването на здравословна среда за развитието на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.