Клиентите на УниКредит Булбанк помагат на български деца с хронични заболявания

Клиентите на УниКредит Булбанк помагат на български деца с хронични заболявания
  • Банката ще дари на кампанията „Българската Коледа“ по 10 стотинки за всяка покупка, която клиент направи с телефона си от 18 декември до края на годината.
  • УниКредит Булбанк традиционно е сред основните спонсори на концерта за „Българската Коледа“, който събира най-силната подкрепа по време на кампанията.

За всяка покупка от 18 декември до края на годината, която клиентите на УниКредит Булбанк платят директно с телефона чрез своя дигитален портфейл, банката ще дарява по 10 стотинки в подкрепа на български деца с хронични заболявания.

Така заедно клиентите и банката ще допринесат за осигуряване на съвременна медицинска апаратура за детски клиники и отделения в цялата страна чрез кампанията „Българската Коледа“. Вече 18 години при трима различни президенти „Българската Коледа“ обединява усилията и съпричастността на хората. Освен за болници, „Българската Коледа“ предоставя подкрепа и на конкретни деца, за да успеят да се преборят с болестта още в ранното си детство.

За да помогнат дарението на банката да расте допълнително, клиентите просто трябва да изберат да платят обичайните си покупки бързо, лесно и удобно с телефона, вместо в брой или с карта.

Отделно от това, УниКредит Булбанк отново ще е основен спонсор на концерта „Българската Коледа“. Събитието традиционно събира най-силната подкрепа по време на кампанията.

Ако все още клиентите с физически карти, издадени от УниКредит Булбанк, не са ги дигитализирали, могат да го направят за минути.  Независимо дали картата е Visa или Mastercard, тя лесно се добавя в Apple Wallet за извършване на плащания с iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. Притежателите на мобилни телефони с операционна система Android могат да ползват интегрирания дигитален портфейл в приложението за мобилното банкиране Bulbank Mobile.


Допълнителна информация за медии:

Екатерина Анчева, тел +359 (0) 2 9264 963, flbufsjob/bodifwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch